Falcon Eyes Bi-Color LED Lamp Sophiez SO-48TD on 230V

Pamatinformācija

Falcon Eyes SO-48TDX II (või SO-48TD kaasaegne versioon) on kahevärviline LED-lamp, millel on äärmiselt pehme valgus. SO-48TDX II'l on võimsus 48 vatti ja läbimõõt 48 cm. Valgus kiirgub ühtlase uduna, nii et üksikud LED-tuled ei ole nähtavad. Valgus

Prece ir arhivēta

Falcon Eyes SO-48TDX II (või SO-48TD kaasaegne versioon) on kahevärviline LED-lamp, millel on äärmiselt pehme valgus. SO-48TDX II'l on võimsus 48 vatti ja läbimõõt 48 cm. Valgus kiirgub ühtlase uduna, nii et üksikud LED-tuled ei ole nähtavad. Valguse optimaalseks reguleerimiseks saate kasutada mitmeid mugavaid funktsioone. Näiteks saate reguleerida värvustemperatuuri vahemikus 3000K (soe kollane valgus) kuni 5600K (päevavalgus). Samuti saate järk-järgult lisada või vähendada võimsust. Lisaks võimaldab SO-48TDX II kasutada teemalisi efekte, et jäljendada paljusid elulisi olukordi. Sophiez-lampi saate kasutada võrgutoitega või valikuliselt saadaoleva V-mount aku abil. Selle lambiga on kaasas adapter, mis võimaldab kasutada LED-lampi kahe NP-F aku abil. Lamp on varustatud universaalse spigot-ühendusega, et see sobiks igale tavalisele lambialusele. Lampi on külgedel varustatud hingepunktidega, et saaksite lambi peaaegu igas nurgas reguleerida. Mida tähendab TDX II? SO-48TDX II (TDX versioon 2) võib näha kui SO-48TD uuendust / ümberkujundust. Mis on muutunud? Lisaks tuttavatele funktsioonidele saate nüüd kasutada 9 teemalisi efekte, nagu vilkuvad tuled, välk ja küünlavalgus. See pakub veelgi rohkem võimalusi näiteks videote salvestamiseks. Lisaks on muudetud juhtmenüü, millega saate lambi seadistused - nagu värvustemperatuur - määrata. SO-48TDX II kaugjuhtimiseks vajate RC-5B kaugjuhtimispulti (vt valikulisi tarvikuid). Kas teil on ikka veel tavaline SO-48TD? Siis juhtige lampi Falcon Eyes RC-6 abil. Mitme TDX-lambi keskseks juhtimiseks saate nüüd kasutada DMX-i või kaugjuhtimispulti. Rakendus Falcon Eyes SO-48TDX II SO-48TDX II on sobiv tarvik fotode ja videote salvestamiseks teie stuudios, aga ka välitingimustes. Tänu oma pehmele ja mugavale valgusele ning ümarale kujule on LED-lamp ideaalne näiteks portreefotograafia jaoks. Lisaks võite erinevalt taskulambist ette näha, milline mõju valgus subjektile avaldab. Pehme, laialivalguv valgus (65 kraadi) tagab subjekti loomuliku taasesituse. 1x Falcon Eyes SO-48TDX II (varem tuntud kui SO-48TD); 1x juhtpult; 1x toitekaabel; 1x kandekott; 1x antenn; 1x V-mount NP-F adapter; 1x kasutusjuhend; 1x pakend

Produktu kodi

EAN
8718127075826

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.
Prece nav pieejama. Papildus informācijai par pieejamību un iepriekšēju pasūtīšanu, lūdzu, sazinieties ar mums šeit.

Preču salīdzinājums

Aizvērt