BUILT City Tote - Torba miejska (Candy Dot)

35,99 €

Pamatinformācija

BUILT City Tote on moe ja funktsionaalsuse kombinatsioon kerges ja vastupidavas kotis, mis sobib ideaalselt linnatingimustesse. Kott võimaldab kaasas kanda kõige vajalikumat nagu võtmed, nutitelefon või rahakott, mis saab turvaliselt paikneda sisekül

Uzmanību: atlikušas tikai pāris preces!

BUILT City Tote on moe ja funktsionaalsuse kombinatsioon kerges ja vastupidavas kotis, mis sobib ideaalselt linnatingimustesse. Kott võimaldab kaasas kanda kõige vajalikumat nagu võtmed, nutitelefon või rahakott, mis saab turvaliselt paikneda siseküljel lukuga taskus. Suur sahtel võimaldab teha väikseid oste ning kunstnahast sangad tagavad mugava kandmise käes või õlal. Pehme ja elastne neopreenkonstruktsioon takistab plekkide teket ning moodustab vastupidava ja hästi kohanduva pinnase hoiustatavatele esemetele. Toote omadused: - Neopreenist valmistatud, mis takistab plekkide teket - Kunstnahast sangad - Lukuga sulgemine - Sisemine lukuga tasku - Lame põhi - Mõõtmed: a) Kott koos sangadega mõõdetuna: 38 x 60,5 x 18,5 cm b) Kott ilma sangadeta mõõdetuna: 38 x 34 x 18,5 cm c) Sangade pikkus kõige kaugemas punktist koti servast: 26,5 cm - Saadaval mitmes originaalses mustris ja värvitoonis - Hooldusjuhised: masinpestav (külma veega), riputada kuivama Tõlge: BUILT City Tote on moe ja funktsionaalsuse kombinatsioon kerges ja vastupidavas kotis, mis sobib ideaalselt linnatingimustesse. Kott võimaldab kaasas kanda kõige vajalikumat nagu võtmed, nutitelefon või rahakott, mis saab turvaliselt paikneda siseküljel lukuga taskus. Suur sahtel võimaldab teha väikseid oste ning kunstnahast sangad tagavad mugava kandmise käes või õlal. Pehme ja elastne neopreenkonstruktsioon takistab plekkide teket ning moodustab vastupidava ja hästi kohanduva pinnase hoiustatavatele esemetele.
Kolor bazowy beżowy
Materiał główny Neopren
Wymiary 38 x 60,5 cm x 18,5 cm
Wzór Gładki
Materiał dodatkowy Skóra eco

Izmēri un svars

Bruto svars
0.35 kg

Produktu kodi

EAN
844983038793
Ražotāja kods
5157669

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.

Prece var tikt pasūtīta tikai mūsu interneta veikalā. Piegāde sākot no 7-10 darba dienām Igaunijas teritorijā.

Preču salīdzinājums

Aizvērt