Juhtmevabad kõrvaklapid JBL LIVE 300

Pamatinformācija

Tõeliselt juhtmevabad Tegemist on täiesti juhtmevabade kõrvaklappidega, et saaksid ilma igasuguste juhtmete ja takistusteta kuulata muusikat, teha käed-vabad kõnesid ja kasutada virtuaalseid assistente. JBL Signature Sound heli JBL-ile omane legenda

Prece ir arhivēta

Tõeliselt juhtmevabad
Tegemist on täiesti juhtmevabade kõrvaklappidega, et saaksid ilma igasuguste juhtmete ja takistusteta kuulata muusikat, teha käed-vabad kõnesid ja kasutada virtuaalseid assistente.

JBL Signature Sound heli
JBL-ile omane legendaarne Signature Sound helikvaliteet on see, mida kuuled ka suurtel areenidel, teatrites ja stuudiotes kõikjal maailmas ning nüüd kostub see Sinu isiklikest kõrvaklappidest.

Nutikad virtuaalsed assistendid alati abiks
Soovid vahetada pleilisti või ilmateadet kontrollida? Kasuta selleks endale sobivat häälassistenti - olgu selleks Siri, Google Assistant või Amazon Alexa. Omale sobiva assistendi saad määrata uuest JBL App rakendusest.

Käed-vabad stereokõned

Ilma telefoni kasutamata saad Sa ka mugavalt vastata kõnedele. Kvaliteetsed sisseehitatud mikrofonid tagavad Sinu kõne selguse.

Ambient Aware ja TalkThru tehnoloogia
Ära lase muusikal end peatada. Kui soovid ümbritsevaid helisid paremini kuulda, siis selleks on Ambient Aware nupp, mis toob need helid paremini Sinuni - ilma, et peaksid kõrvaklapid eemaldama. Samuti võid kasutada TalkThru funktsiooni, mis alandab helitaset, et saaksid kõrvaklappe eemaldamata suhelda oma sõpradega.

20 tundi kasutusaega
Naudi muusikat kogu päeva vältel. Sa saad kasutada kõrvaklappe lakkamatult kuni 6 tundi ning komplektis oleva laadimiskarbiga pikendada vastupidavust veel 14 tunni võrra. See teeb kokku 20 tundi kasutamist.

Laadimiskarp
Komplektis on kvaliteetne ja elegantne laadimiskarp, mis korraga kaitseb ja laeb Sinu kõrvaklappe.


Tootja JBL
Bluetooth Bluetooth 5.0
Liik Kõrvasisesed klapid (In-ear)
Juhtmevabad kõrvaklapid Jah
Mikrofoniga kõrvaklapid Jah
Kiirlaadimine Jah
Juhtmevaba laadimine Ei
Kaitseaste IPX5
Mürasummutus Ei
Toiteliides USB-C
Juhtimine Puutetundlik
Mürasummutus Ei
Seadistamine rakenduse abil Jah
Kasutatavad eraldiseisvalt Jah

Dizains

Austiņu tips
Austiņas ar mikrofonu
Bezvadu austiņas
Austiņu dizains
Ausīs liekamas (In-ear)

Produktu kodi

EAN
6925281963377
Ražotāja kods
JBLLIVE300TWSBLK

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.
Prece nav pieejama. Papildus informācijai par pieejamību un iepriekšēju pasūtīšanu, lūdzu, sazinieties ar mums šeit.

Preču salīdzinājums

Aizvērt