Blaupunkt HR5BR radio set

38,99 €

Ikmēneša maksājums sākot no 1,17 €

Atvērt nomaksas kalkulatoru

Photopoint nomaksas kalkulators

Lūdzu, pievienojiet preces savam iepirkumu grozam un izvēlieties maksājuma veidu "nomaksa"

Pamatinformācija

See väike seade on varustatud sisseehitatud FM-tuuneriga, millel on digitaalne PLL-süntees ja võimalus salvestada kuni 50 raadiojaama, mis võimaldab teil kiiresti valida oma lemmikraadiojaama. Selle mugava mängija tagaküljel on pesa MP3-failide esi
See väike seade on varustatud sisseehitatud FM-tuuneriga, millel on digitaalne PLL-süntees ja võimalus salvestada kuni 50 raadiojaama, mis võimaldab teil kiiresti valida oma lemmikraadiojaama. Selle mugava mängija tagaküljel on pesa MP3-failide esitamiseks microSD-kaartidelt ja mis tahes kaasaskantavalt USB-mäluseadmelt, tänu millele saate igal ajal kuulata valitud lugu oma muusikakogust. Mängija on ühilduv meediaga, mille maksimaalne maht on 32 GB, mis võimaldab teil kuulata suurt kogumit faile oma lemmikmuusikaga. Lisaks eelpoolmainitud pesadele on olemas ka AUX minijakk välise heliallika ühendamiseks. Seadmes kasutatav valge LCD-ekraan võimaldab teil kergesti lugeda praegust aega. Raadiol on sisseehitatud kell topeltalarmifunktsiooniga, mida saab teha kasutades oma lemmikraadiojaama või summerit. Kaasasolev kaugjuhtimispult muudab seadme kasutamise lihtsaks, samuti suur helitugevuse reguleerimise nupp ja intuitiivselt paigutatud nupud esipaneelil. HR5BR-l on sisseehitatud võimendi, mille väljundvõimsus on 3 vatti RMS. Koos tõhusa kõlari, sobiva korpuse ja tagaküljel paikneva passiivse membraaniga tagab see väga hea heli sellise kompaktse suuruse jaoks. Korpuse puidust viimistluselemendid koos kvaliteetse plastiku ja tagasihoidlike värvidega loovad huvitava "moodsa klassika" efekti, tänu millele võib see raadio olla täiuslik lisand igasse interjööri. Ühikud on varustatud 5V vahelduvvoolu adapteriga. Värv: beeži toonid Kõrgus: 100,00 Laius: 170,00 Tootja: Blaupunkt Pikkus: 38,00 Bränd: Blaupunkt Funktsioonid: äratusfunktsioon Sisendpordi tüüp: 3,5 mm (mini-jakk) Kõlar: sisseehitatud Garantii: 12,00 Toote tüüp: raadiod
Colour shades of beige
Height 100,00
Width 170,00
Producer Blaupunkt
Length 38,00
Brand Blaupunkt
Functions alarm function
Input port type 3,5 mm (mini-jack)
Speaker built-in
Warranty 12,00
Type of product radios

Produktu kodi

EAN
5901750500640
Ražotāja kods
HR5BR

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.

Prece var tikt pasūtīta tikai mūsu interneta veikalā. Piegāde sākot no 7-10 darba dienām Igaunijas teritorijā.

Preču salīdzinājums

Aizvērt