Ugreen Bluetooth 5.0 transmitter wireless audio adapter 3.5 mm mini jack black (40761 CM107)

24,99 €

0,06 € / M

Pamatinformācija

Ugreen Bluetooth 5.0 saatja traadita heliadapter 3,5 mm mini-pistik must (40761 CM107) Kas olete kunagi mõelnud, kui lõbus oleks traadita kõrvaklapid ühendada oma teleriga? Nüüd on see täiesti võimalik, isegi kui teie teleril pole seda funktsiooni va

Ugreen Bluetooth 5.0 saatja traadita heliadapter 3,5 mm mini-pistik must (40761 CM107)

Kas olete kunagi mõelnud, kui lõbus oleks traadita kõrvaklapid ühendada oma teleriga? Nüüd on see täiesti võimalik, isegi kui teie teleril pole seda funktsiooni vaikimisi. Ostes ja ühendades Ugreen Bluetooth saatja oma teleriga, saate oma lemmiksaateid vaadata isegi hilja õhtul, kartmata teisi majapidamisliikmeid häirida. Lisaks võimaldab adapter teil üheaegselt ühendada kaks kõrvakomplekti ja vaadata telerit kahe inimesega.

Tehnilised andmed

  • Bluetooth kiip: CSR8670
  • Bluetooth versioon: 5.0
  • Kodekid: AAC / SBC / aptX
  • Protokoll: A2DP
  • Sagedusala: 2,402 - 2,480 GHz
  • Ulatus: kuni 10 m
  • Mõõtmed: 68 mm x 13 mm x 13 mm
  • Toiteühendus: micro USB
  • Helipistik: 3,5 mm mini-pistik
  • Komplektis on 1 m pikkune micro USB kaabel

Bluetooth saatja on kompaktne seade, mis ühendades teleriga võimaldab juhtmevabalt heli edastada kõrvaklappidesse või kõlaritesse. Seda toidab sisseehitatud micro USB port. See saab ühendada tavalise telefonilaadijaga või teleri USB porti. Komplektis on 1 m pikkune micro USB kaabel. Saatja on valmis tööks kohe pärast toiteühenduse loomist.

Lihtne ühendamine - töötab ilma draiveriteta

Bluetooth 5.0 saatja saab ühendada korraga kahe paari traadita kõrvaklappe. Sisemine DSP saab automaatselt koordineerida heli edastamist, tagades stabiilsema helisignaali edastamise. Ideaalne treenimiseks, hilisõhtuste telesaadete vaatamiseks ilma teisi häirimata.

AptX HiFi heli

Võrreldes Bluetooth 4.1 saatjaga on AUX Bluetooth 5.0 adapter varustatud aptX madala latentsuse tehnoloogia ja AAC / SBC kodekitega, nii et saate vabalt nautida selget HiFi heli ilma sünkroonimisviivituseta. Ühe kõrvaklapi edastuskaugus võib olla kuni 10 m ja kahe kõrvaklapi vaheline kaugus kuni 5 m.

Nuppude funktsioonid

  1. Kaks korda klõpsates: siseneb paaritamisrežiimi. Sinine LED hakkab vilkuma.
  2. 10 sekundi vajutamine: lähtestab saatja seaded tehaseseadetele. Sinine LED põleb 2,5 sekundit.

Connector type mini jack 3.5 mm (male), micro USB-B (female)
Product packaging height in cm 10
Product packaging width in cm 10
Product packaging depth in cm 2,2
Waga gabarytowa w gramach 33.33
Quantity in a collective packaging 172
Producent code 40761 CM107
Package Box
BC ŁŚL
Color Black

Produktu kodi

EAN
6957303847617
Ražotāja kods
6957303847617

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.

Prece var tikt pasūtīta tikai mūsu interneta veikalā. Piegāde sākot no 7-10 darba dienām Igaunijas teritorijā.

Preču salīdzinājums

Aizvērt