Ugreen Bluetooth 4.2 transmitter Toslink wireless audio adapter black (50213 CM150)

25,99 €

0,05 € / M

Pamatinformācija

Ugreen Bluetooth 4.2 saatja Toslink juhtmevaba heliadapter must (50213 CM150) Kas olete kunagi mõelnud, et oleks lõbus ühendada juhtmevabad kõrvaklapid oma televiisoriga? Nüüd on see täiesti võimalik, isegi kui teie televiisoril pole seda funktsiooni

Ugreen Bluetooth 4.2 saatja Toslink juhtmevaba heliadapter must (50213 CM150)

Kas olete kunagi mõelnud, et oleks lõbus ühendada juhtmevabad kõrvaklapid oma televiisoriga? Nüüd on see täiesti võimalik, isegi kui teie televiisoril pole seda funktsiooni vaikimisi. Kõik, mida peate tegema, on osta ja ühendada Ugreen Bluetooth saatja oma televiisoriga. Selle abil saate oma lemmiksaateid vaadata isegi hilja õhtul, kartmata teisi majapidamisliikmeid häirida. Lisaks võimaldab adapter teil ühendada kaks kõrvaklapipaari korraga ja vaadata televiisorit kahe inimesega.

Tehnilised andmed

  • Bluetooth kiip: CSR8670
  • Bluetooth versioon: 4.2
  • Kodekid: AAC / SBC / aptX
  • Protokoll: A2DP
  • Sagedusala: 2,402 - 2,480 GHz
  • Leviulatus: kuni 10 m
  • Mõõtmed: 68 mm x 13 mm x 13 mm
  • Toiteühendus: micro USB
  • Helisideühendus: Toslink
  • Komplektis on 1 m pikkune micro USB kaabel

Bluetooth saatja on kompaktne seade, mis ühendatuna televiisoriga võimaldab heli juhtmevabalt edastada kõrvaklappidesse või kõlaritesse. Seda toidab sisseehitatud micro USB port. See saab ühendada tavalise telefonilaadijaga või televiisori USB porti. Komplektis on 1 m pikkune micro USB kaabel. Saatja on valmis tööks kohe pärast toiteallikaga ühendamist.

Plug and Play - töötab ilma draiveriteta

Bluetooth 4.2 saatjat saab ühendada korraga kahe juhtmevaba kõrvaklapipaari. Sisemine DSP saab automaatselt koordineerida heli edastamist, tagamaks stabiilsema helisignaali edastamise. Ideaalne treenimiseks, hilisõhtuste telesaadete vaatamiseks ilma teisi häirimata.

Aptx HiFi heli

Võrreldes Bluetooth 4.1 saatjaga on AUX Bluetooth 4.2 adapter varustatud aptX madala latentsusega tehnoloogia ja AAC / SBC kodekitega, mis võimaldavad teil vabalt nautida selget HiFi heli ilma sünkroonimisviivituseta. Ühe kõrvaklapi edastuskaugus võib olla kuni 10 m ja kahe kõrvaklapi vaheline kaugus kuni 5 m.

Nuppude funktsioonid

  1. Kaks korda klõpsates: siseneb paaritamisrežiimi. Sinine LED hakkab vilkuma.
  2. 10 sekundit vajutades: lähtestab saatja seaded tehaseseadetele. Sinine LED põleb 2,5 sekundit.

Tähelepanu! Saatjal on Toslink helisideühendus. Veenduge, et teie televiisoril või helisüsteemil oleks see ühendus olemas.


Connector type micro USB-B (female), TOSLINK (male)
Product packaging height in cm 11
Product packaging width in cm 11
Product packaging depth in cm 1,7
Waga gabarytowa w gramach 20.17
Quantity in a collective packaging 186
Producent code 50213 CM150
Package Box
BC ŁŚL
Color Black

Produktu kodi

EAN
6957303852130
Ražotāja kods
6957303852130

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.

Prece var tikt pasūtīta tikai mūsu interneta veikalā. Piegāde sākot no 7-10 darba dienām Igaunijas teritorijā.

Preču salīdzinājums

Aizvērt