Imperial i110 Internetradio schwarz

Pamatinformācija

WLAN-internetiraadio koos meediapleierifunktsiooniga IMPERIAL i110 on internetiraadio, millel on soliidsed heliomadused ja palju kasutajasõbralikke funktsioone. Lisaks võimalusele vastu võtta üle 25 000 raadiosaate üle veebi, on i110-l mitmeid muid f

Prece ir arhivēta

WLAN-internetiraadio koos meediapleierifunktsiooniga IMPERIAL i110 on internetiraadio, millel on soliidsed heliomadused ja palju kasutajasõbralikke funktsioone. Lisaks võimalusele vastu võtta üle 25 000 raadiosaate üle veebi, on i110-l mitmeid muid funktsioone, mis muudavad selle praktiliseks ja lihtsaks igapäevaseks kaaslaseks: suur 2,8-tolline värviekraan võib kuvada lisaks kellaajale ja saatja teabele ka mitmesuguseid kasulikke lisateenuseid, näiteks praeguseid ilmateateid. I110 on ühendatud koduvõrguga sisseehitatud WLAN-mooduli abil ja mängib UPnP kaudu muusikafaile (MP3, AAC või WMA) NAS-kõvaketastelt või arvutiketastelt, samuti on võimalik mängida muusikat USB-kandjatelt. Samuti on saadaval mitme ruumi valik (internetiraadio või meediat failide esitamine paralleelselt mitme i110-ga, mis on võrguga ühendatud erinevatesse ruumidesse). Funktsioonid nagu äratuskell koos uinaku režiimiga, mitmekeelne menüü, unerežiim ja valikuline juhtimine nutitelefoni rakenduse kaudu täiendavad internetiraadio funktsioonide valikut ja muudavad saadaval oleva IMPERIAL i110 valge, musta või puiduimitatsiooniga ideaalseks igapäevaseks kaaslaseks.

Izmēri un svars

Bruto svars
1.7 kg

Produktu kodi

EAN
4024035223216
Ražotāja kods
22-321-00

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.
Prece nav pieejama. Papildus informācijai par pieejamību un iepriekšēju pasūtīšanu, lūdzu, sazinieties ar mums šeit.

Preču salīdzinājums

Aizvērt