Speak2 75 MS Teams Link 380c

379 €

Ikmēneša maksājums sākot no 12,92 €

Atvērt nomaksas kalkulatoru

Photopoint nomaksas kalkulators

Lūdzu, pievienojiet preces savam iepirkumu grozam un izvēlieties maksājuma veidu "nomaksa"

Pamatinformācija

Jabra Speak2 75 Aeg rääkida Ultimaatne professionaalne kõlarfon hübriidtööks. Kus asub täna sinu konverentsiruum? Siin on Speak2 75, sinu isiklik kaasaskantav seade kohvilaua konverentsideks, kohvikukohtumisteks ja konverentsiruumi hotellivestlusteks

Jabra Speak2 75

Aeg rääkida

Ultimaatne professionaalne kõlarfon hübriidtööks.

Kus asub täna sinu konverentsiruum?

Siin on Speak2 75, sinu isiklik kaasaskantav seade kohvilaua konverentsideks, kohvikukohtumisteks ja konverentsiruumi hotellivestlusteks hübriidmaailmas. See on järgmise põlvkonna professionaalne kaasaskantav kõlarfon, mis on varustatud viimase tehnoloogiaga. Tänu meie edasijõudnud superlai ribalaiusega helile, täpsustatud mikrofonidele ja tehnoloogiale, mis parandab sinu häält, võib sinu koosolekuruum olla nii nõupidamisteruum, elutuba kui ka rannas olev haagissuvila (kui saad Wi-Fi signaali kätte).

Uus perspektiiv sinu kõrvadele

Unusta kõik, mida arvad teadvat kaasaskantavate kõrvaklappide kohta. Meie superlai ribalaiusega heli ja edasijõudnud 65 mm täissageduslik kõlar rikuvad kõik reeglid. Mida ma küsin? See on küsimus, millele sa enamasti ei pea vastama, sest see edasijõudnud tehnoloogia paneb sind (ja sinu ideed) igal koosolekul esile ning avab kõik võimalikud sagedused, mis on peidus sinu hääle loomulikus helis.

Kõik koos

Kui kõlar töötab sujuvalt virtuaalse koosoleku platvormiga, siis pole oluline, kas töötad köögilaua, oma laua või puumajas, sest saad liituda koosolekutega kõikjalt. Speak2 75 on sertifitseeritud kõigi juhtivate platvormide poolt (mis tähendab, et see optimeerib üldist kogemust, pakkudes igal ajal professionaalse kvaliteediga ühendusi). Olenemata sellest, kas eelistad Microsoft Teamsi, Google Meeti või Zoomi, saad loota sujuvale ühenduvusele ja usaldusväärsetele koosolekutele.

Väike samm selle sisselülitamiseks. Suur hüpe aku tööeas.

Lihtsalt ühenda kõlarfon ja saad kohe rääkima hakata. Või ühenda see juhtmevabalt ja naudi 32-tunnist aku tööiga (kuigi ükski koosolek ei kesta tõenäoliselt nii kaua). On suur tõenäosus, et sina jääd esimesena ilma energiast, mitte Speak2 75.

Sinu mitmekülgne sõber

USB osas oleme praegu üleminekuperioodis. Mõnedel inimestel on juba uued arvutid USB-C-ga, samas kui teised kasutavad endiselt oma vana USB-A mudelit. Selleks, et sa ei peaks oma kontorit pea peale pöörama, otsides adapterit, saab Speak2 75 käed-vabad seadet ühendada mõlema abil. See on esimene oma kategooria kõlarfon, millel on ühel kaablil kaks ühendust, nii et see töötab hästi nii praegu kui ka tulevikus, kui otsustad soetada kiirema ja parema arvuti. Ja kuna me armastame anda, saad loota tööstusuudistele koos regulaarsete riistvarauuendustega Jabra Directi ja Xpressi kaudu. Saad isegi kohandada oma seadeid Sound+ rakenduse abil.


Application Mobile
Application Internet
Application Music
Technology Noise reduction
Wireless communication Bluetooth
Connectors 1 x USB
Connectors 1 x USB (Type C)
Audio controls Volume control
Bluetooth features HFP (Hands-Free Profile)
Bluetooth features HSP
Bluetooth features AVRCP (Remote control)
Bluetooth features A2DP (Stereo transmission)
Pass band (min) 150
Pass band (max) 14000
Sensitivity 88
Microphone Yes
Cable length 75
Range 30
Color Gray
Accessories included Hands-free set, Travel case, Bluetooth adapter Link 380 (depending on version) Safety information and warranty
Weight 466

Pagarinātās garantijas un apdrošināšana:

  • Additional warranty + insurance (2 + 1 year) - 69,99 €
  • Additional warranty (2 years) - 49,99 €
  • Insurance (1 year) - 59,99 €
  • Insurance (2 years) - 99,99 €

Izvēlieties piemērotu pagarināto garantiju un apdrošināšanu, veicot norēķinu.


Izmēri un svars

Bruto svars
0.6 kg
Iepakojuma platums
16 cm
Iepakojuma augstums
15.5 cm
Iepakojuma garums
5 cm

Produktu kodi

EAN
5706991026832
Ražotāja kods
ATJABVP00000667

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.

Prece var tikt pasūtīta tikai mūsu interneta veikalā. Piegāde sākot no 7-10 darba dienām Igaunijas teritorijā.

Preču salīdzinājums

Aizvērt