AeQur V2 Wireless Speaker Baseus (white)

Pamatinformācija

AeQur V2 traadita kõlar (valge). Vali AeQur V2 kõlar ja kuula oma lemmikmuusikat olenemata sellest, kus sa oled. Kõlaril on 40 mm kõlarielement, mis pakub rikkalikku ja detailset ruumilist heli koos sügava bassiga. Sellel on 3 erinevat muusika esita

Prece ir arhivēta

AeQur V2 traadita kõlar (valge).

Vali AeQur V2 kõlar ja kuula oma lemmikmuusikat olenemata sellest, kus sa oled. Kõlaril on 40 mm kõlarielement, mis pakub rikkalikku ja detailset ruumilist heli koos sügava bassiga. Sellel on 3 erinevat muusika esitamise režiimi, mida saad mugavalt muuta puutepaneeli abil. Ühe laadimisega kestab kõlar töös kuni 30 tundi ning selle ainulaadne disain ja väike suurus rõõmustavad paljusid kasutajaid.

Las end lummutab helikvaliteet

Tänu oma 40 mm kõlarielemendile üllatab see kompaktne kõlar sind oma hämmastava helikvaliteediga. Kõlar toob esile iga lemmiklaulu detaili, võimaldades sul nautida võimsat bassi ja äärmiselt selget ruumilist heli, mis täidab terve ruumi. Kuula muusikat kõrgeima kvaliteediga, justkui oleksid oma lemmikartisti kontserdil.

Kuula kauem

Sa ei pea enam muretsema, et kõlar ootamatult tühjeneb sõpradega peol või grillimisel aias! Sisseehitatud 1800 mAh aku võimaldab sul mängida muusikat kuni 30 tundi ühe laadimisega. Laadimine ei võta kaua aega - pärast 2,5 tundi on kõlar jälle valmis tööks.

Võta muusika endaga kaasa

Piknik rannas? Sõpradega pidu? Või hoopis lõõgastumine basseini ääres? AeQur V2 kõlar on ideaalne kaaslane igaks sündmuseks! Selle kompaktne disain tähendab, et saad selle kaasa võtta kuhu iganes soovid, et nautida erakordset heli. Iirisevalge värv köidab tähelepanu ja annab sellele unikaalse iseloomu. Kõlaril on ka sisseehitatud puutepaneel lihtsaks kasutamiseks. Selle abil saad muuta laule, peatada ja jätkata esitamist või valida saadaolevate režiimide vahel.

Komplektis
  • kõlar
  • USB-C kuni USB-A kaabel
Tootja Basues
Mudel AeQur V2
Värv Valge
Kõlarielemendid 40 mm
Tööaeg 30 h
Aku mahtuvus 1800 mAh
Laadimisaeg 2,5 h
Laadimisliides USB-C

Produktu kodi

EAN
6932172634643
Ražotāja kods
A20050500211-00

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.
Prece nav pieejama. Papildus informācijai par pieejamību un iepriekšēju pasūtīšanu, lūdzu, sazinieties ar mums šeit.

Preču salīdzinājums

Aizvērt