Newell DC-LCD dual-channel charger for BP-U60/U65/U90 batteries for Sony

50,99 €

Ikmēneša maksājums sākot no 1,53 €

Atvērt nomaksas kalkulatoru

Photopoint nomaksas kalkulators

Lūdzu, pievienojiet preces savam iepirkumu grozam un izvēlieties maksājuma veidu "nomaksa"

Pamatinformācija

Olenemata kasutatavate akude mahust ja arvust, tekib varem või hiljem vajadus neid laadida. Selleks on abiks Newell DC-LCD - professionaalne laadija, mis on varustatud kahe laadimiskanaliga ja lihtsalt loetava ekraaniga, mis võimaldab protsessi kontr

Uzmanību: atlikušas tikai pāris preces!

Olenemata kasutatavate akude mahust ja arvust, tekib varem või hiljem vajadus neid laadida. Selleks on abiks Newell DC-LCD - professionaalne laadija, mis on varustatud kahe laadimiskanaliga ja lihtsalt loetava ekraaniga, mis võimaldab protsessi kontrollida. Toitevõimalused Vaikimisi kasutab seade 100-230V vahelduvvoolu. Kaasasoleva kaabli abil saab seda kasutada ka sõidu ajal laadimiseks. Kaks laadimiskanalit ja ohutus Newelli laadijal on kaks sõltumatut kanalit, mis võimaldab akusid kiiremini laadida. Täiustatud juhtimisseadmed reguleerivad laadimisprotsessi parameetreid. Ülekuumenemise ja ülelaadimise kaitse tagab maksimaalse aku eluea. LCD-ekraan ja kaks laadimisrežiimi Sisseehitatud LCD-ekraan näitab iga aku laetuse protsenti ja valitud laadimisrežiimi. Seade saab töötada tavalistes "L" ja kiiretes "H" režiimides. Sisseehitatud USB-laadija Seadmel on USB-port, mis võimaldab seda kasutada ka nutitelefonide, tahvelarvutite ja akupankade laadimiseks. Aastatepikkune kogemus Newelli kaubamärk on olnud turul juba mitu aastat ja tal on pikk rahulolevate klientide nimekiri nii professionaalsete kui ka amatöörfotograafide hulgas. Laadija on ühilduv Sony süsteemi akude, Newelli kaubamärgi akude ja teiste asendusakudega. Tehnilised andmed Toiteallikas: AC 100-240 V; 50/60 Hz DC 12-24 V; 3000 mA (maksimaalne) Laadimisvool: tavaline (L): 1000 mA x1 / 500 mA x2 kiire (H): 1500 mA x1 / 800 mA x2 USB: 2100 mA Laadija mõõtmed: 12,5 x 11 x 4,3 cm Kaal: 290 g (ilma kaabli) Komplekti kuulub laadija, toitekaabel, autolaadija

Produktu kodi

EAN
5907489647328

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.

Prece var tikt pasūtīta tikai mūsu interneta veikalā. Piegāde sākot no 7-10 darba dienām Igaunijas teritorijā.

Preču salīdzinājums

Aizvērt