Car seat Braam I-Size Black Carbon 0-36 kg

329 €

9,14 € / KG

Ikmēneša maksājums sākot no 11,21 €

Atvērt nomaksas kalkulatoru

Photopoint nomaksas kalkulators

Lūdzu, pievienojiet preces savam iepirkumu grozam un izvēlieties maksājuma veidu "nomaksa"

Pamatinformācija

Lionelo Braam I-size Black Carbon turvatool Lionelo Braam i-Size turvatool vastab kõige rangematele i-Size ohutusstandarditele, tagades suurepärase kaitse teie lapsele sünnist kuni 150 cm-ni. Saate selle turvaliselt ja lihtsalt paigaldada ISOFIX-süst

Uzmanību: atlikušas tikai pāris preces!

Lionelo Braam I-size Black Carbon turvatool

Lionelo Braam i-Size turvatool vastab kõige rangematele i-Size ohutusstandarditele, tagades suurepärase kaitse teie lapsele sünnist kuni 150 cm-ni. Saate selle turvaliselt ja lihtsalt paigaldada ISOFIX-süsteemi ja stabiliseeriva jalaga. Pühendunud ohutussüsteemid kaitsevad teie last sõidu ajal ning hästi läbimõeldud disainilahendused tagavad mugava reisimise. Lisaks hoolitseb meie iste ka vanema mugavuse eest - 360°EasyTurn funktsioon on kindlasti kõigile hinnatud! Tänu laiale reguleerimisvõimaluste valikule ja võimalusele paigaldada iste ette- või tahapoole suunatult, võite olla kindel, et see mudel sobib igale väikesele reisijale.

Ohutus on esmatähtis

Lionelo Braam i-Size turvatool vastab kõige rangematele i-Size ohutusnõuetele ja tagab optimaalse kaitse. Kuna küljepõrked on koos esipõrgetega kõige tavalisemad autoõnnetuste põhjused, varustasime oma mudeli küljekaitse süsteemi ja peatoega, millel on Tri-Guard tehnoloogia (3 erineva kihi materjalide kombinatsioon, sealhulgas EPS polüstüreen ja mälumaterjal, millel on erakordne vastupidavus). Kere on valmistatud PP-plastikust ja HDPE-st, mis on tugevdatud teraselementidega, mis suurendavad istme struktuurilist terviklikkust. See võimaldab istmel ülekoormusi neelata, hajutades kokkupõrkejõud, et kaitsta võimalikult palju lapse pea, kaela ja õlgu.

Mudel on integreeritud ISOFIX-süsteemiga aluse ja stabiliseeriva jalaga, koos näidikutega õige paigalduse jaoks. Ekspertide soovituste kohaselt soovitame last transportida võimalikult kaua seljaga sõidusuunas ning Braam i-Size iste võimaldab RWF-paigaldust kuni umbes 4-aastaseks saamiseni (105 cm). Edasine sõit on võimalik vahemikus 76 cm kuni 150 cm.

Reisimugavus igas vanuses.

Lionelo Braam I-size Black Carbon turvatool kasvab koos teie lapsega. See teenib teid päevast, mil teie laps sünnib, kuni umbes 12-aastaseks saamiseni. Väikseimate laste mugavuse eest hoolitsevad spetsiaalsed vähenduspadjad, mis täidavad istet ja tasandavad lapse asendit, tagades füsioloogiliselt õige kehaasendi. Õige ventilatsiooni ja õhuvoolu tagamiseks oleme varustanud padjad Dri Seat süsteemiga.

5 mugava lamamisasendiga, nii selja- kui ka edasivaates, pakub Braam i-Size turvatool teie lapsele enneolematut mugavust teel olles, olgu see siis ümbritseva vaatlemine aknast või uinumine. Lamav seljatugi võimaldab teil seada optimaalseid kaldenurki kõige väiksematele reisijatele. Pöörlemisraami kasutamine tagab rohkem jalaruumi. Õlarihmade ja keskmise pandla kaitse- ja libisemiskindlate patjade süsteem kaitseb beebi õrna nahka liigse surve eest.

Veidi suuremate laste mugavuse huvides on iste kaetud EPE vahuga. Isegi istme enda disain on piisavalt lai, et mahutada suuremaid lapsi, ja 14-kohaline peatoe kõrguse reguleerimine kohandub lapse suurusega.

Me mõtleme ka vanemate mugavusele

Iga vanem hindab kasutusmugavust, mida pakub muu hulgas mugav 360°EasyTurn funktsioon, mis muudab lapse istmesse kinnitamise ja autost välja võtmise lihtsaks ja mugavaks. Funktsioon töötab sujuvalt tänu pöörlemisraami kujundusele - kuna iste ei puutu kokku auto istmega. Istme pööramine hõlbustab ka lapse korrektset kinnitamist 5-punktiliste turvavöödega. Peatoe kõrguse reguleerimise integreerimine õlarihmade kõrguse reguleerimisega muudab istme kohandamise oma kasvavale lapsele lihtsaks ja täpseks. Lisaks võimaldab sisemiste rihmade reguleerimismehhanism neid ühe käe tõmbega pingutada. Magnetilised rihmahoidjad lihtsustavad lapse istmesse panemist ja turvavöö kinnitamist. Kõik see on mõeldud selleks, et teekond autoga oleks turvaline ja nauditav kogu perele.


Installation Forward-facing
Installation Rear-facing
height (min.) 40
Color Black
Weight 13.6
Part number LO-BRAAM I-SIZE BLACK CARBON
Dimensions 43,4 x 50 x 57,5 cm
Other features Standards: ECE R129 i-Size compatible Installation method: Car belt, Isofix + stabilizing leg, Isofix + car belt
Video
Load (max) 36
height (max.) 150
Special functions The seat complies with the rigorous R129 i-Size standard 4in1 model - for children from 40 to 150 cm Swivel base with 360 EasyTurn system Facing backwards until about 4 years of age Easy installation thanks to the base system with ISOFIX system and stabil

Izmēri un svars

Bruto svars
1.6 kg
Iepakojuma platums
60 cm
Iepakojuma augstums
60 cm
Iepakojuma garums
47 cm

Produktu kodi

EAN
5903771704922
Ražotāja kods
JFLEOH0U1004922

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā: Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.

Prece var tikt pasūtīta tikai mūsu interneta veikalā. Piegāde sākot no 7-10 darba dienām Igaunijas teritorijā.

Preču salīdzinājums

Aizvērt