Car seat Hugo I-Size Sporty Black Carbon 15-36 kg

113,99 €

3,17 € / KG

Ikmēneša maksājums sākot no 3,41 €

Atvērt nomaksas kalkulatoru

Photopoint nomaksas kalkulators

Lūdzu, pievienojiet preces savam iepirkumu grozam un izvēlieties maksājuma veidu "nomaksa"

Pamatinformācija

Lionelo Hugo Black Carbon Lionelo Hugo i-Size Black Carbon on turvatool, mis kasvab koos teie lapsega - see on mõeldud 100-150 cm pikkusele vanuserühmale, mis on umbes 4 kuni 12-aastased. Pühendatud ohutussüsteemid, mis vastavad rangele R129 standard

Uzmanību: atlikušas tikai pāris preces!

Lionelo Hugo Black Carbon

Lionelo Hugo i-Size Black Carbon on turvatool, mis kasvab koos teie lapsega - see on mõeldud 100-150 cm pikkusele vanuserühmale, mis on umbes 4 kuni 12-aastased. Pühendatud ohutussüsteemid, mis vastavad rangele R129 standardile, esindavad toote jõudluse kõrgeimat taset. Hugo i-Size iseloomustab universaalne paigaldusmeetod - saate kasutada nii ISOFIX süsteemi kui ka turvavööd. Ohutuse suurendamiseks on istmel täiustatud küljekaitse ja tugevdatud peatugi, millel on mälumaterjal. 8-kohaline peatoe reguleerimine ja lai iste muudavad istme kohandatavaks väikese reisija muutuvatele vajadustele.

Mis eristab seda:

  • Kasvab koos teie lapsega (100-150 cm)
  • Vastab i-Size standardile
  • Tugevdatud küljekaitse
  • Edasivaatav paigaldusasend
  • Lihtne ja intuitiivne paigaldus

Turvatooli tõhusus sõltub eelkõige õigest paigaldusest. Seetõttu vastab Hugo i-Size vanemate vajadustele, kuna see on ühilduv mitte ainult ISOFIX süsteemiga, vaid seda saab paigaldada ka 3-punkti turvavöödega. See võimaldab istet sobitada igat tüüpi autoga. Erilised rohelised juhised näitavad vanemale, kuidas lapse õigesti turvavööga kinnitada, samas kui ISOFIX süsteemil on spetsiaalsed märgistused, mis värvimuutuse abil teavitavad õigest istme kinnitamisest.

Mugavus isegi pikimatel reisidel

Oma lapse mugavuse huvides on kogu iste - iste, küljed ja peatugi - kaetud EPE vahuga, mis suurendab mugavust reisimisel. Lisaks kasutati istmel võrkmaterjali, mis tagab hea õhuringluse. Kasvava lapse muutuvate vajaduste silmas pidades on Hugo i-Size'il lai ja mugav iste, mis mitte ainult ei paku ergonoomikat, vaid on oluline ka vanemate laste mugavuse jaoks. Lisaks on mugavad käetoed, mis hoiavad turvavöö õiges asendis.

Kasvab koos teie lapsega

Iste on mõeldud edasivaatava paigalduse jaoks (FWF). See on pühendatud 100-150 cm kasvurühmale. 100-150 cm kasvuvahemikus saab Hugo i-Size paigaldada kas ISOFIX süsteemi ja 3-punkti turvavööde või ainult turvavööde abil. Teisest küljest saate 135-150 cm vahemikus kasutada alusvõimalust. 8-kohaline peatoe reguleerimine, mis võimaldab ühe käega toiminguid, lihtsustab istme asendi kohandamist teie kasvava lapse vajadustele.

Universaalne paigaldussüsteem - ISOFIX ja turvavööd või ainult turvavööd

Eemaldatav pestav polster

Kõrgeim ohutusstandard

Turvatooli peatugi on valmistatud PP plastikust ja mälumaterjalist, millel on ülekoormust neelavad omadused, et kaitsta teie lapse pea- ja kaelapiirkonda. Samal ajal aitavad plastikjuhendid mitte ainult teil last õigesti kinnitada, vaid hoiavad ka turvavöö paigas.


Installation Forward-facing
Load (min) 15
Stuff Plastic
Stuff Foam
Stuff Polypropylene
Color Black
Part number LO-HUGO I-SIZE BLACK CARBON
Dimensions 44,3 x 40,8 x 65 cm
Load (max) 36
height (min.) 100
height (max.) 150

Izmēri un svars

Bruto svars
6.4 kg
Iepakojuma platums
32 cm
Iepakojuma augstums
45.5 cm
Iepakojuma garums
61.5 cm

Produktu kodi

EAN
5903771705578
Ražotāja kods
JFLEOG0UC005578

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā: Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.

Prece var tikt pasūtīta tikai mūsu interneta veikalā. Piegāde sākot no 7-10 darba dienām Igaunijas teritorijā.

Preču salīdzinājums

Aizvērt