Highchair ENOCK

Pamatinformācija

Kõrge tool ja väiksem tool vanematele lastele ühes tootes ENOCK tool on vastupidav, mitmekülgne tool 6-kuusest kuni 10-aastasele lapsele. See saadab teie beebit hetkest, mil ta hakkab istuma, kuni ta hakkab tegema kodutöid. 2-ühes ENOCK söögitool eri

Prece ir arhivēta

Kõrge tool ja väiksem tool vanematele lastele ühes tootes

ENOCK tool on vastupidav, mitmekülgne tool 6-kuusest kuni 10-aastasele lapsele. See saadab teie beebit hetkest, mil ta hakkab istuma, kuni ta hakkab tegema kodutöid. 2-ühes ENOCK söögitool eristub ajatu disaini ja laia valiku reguleerimiste poolest, tänu millele sobib see nii söögilaua kui ka laste kirjutuslaua juurde. Tugev pöökpuust konstruktsioon tagab vastupidavuse mitmeks aastaks. Mugav reguleerimissüsteem, mis arvestab mitut istme- ja jalaruumi taset, tagab optimaalse kohandamise lapsele. Tooli seljatugi on ergonoomilise kujuga ja iste ise on lai ja sügav. Teie laps tunneb end mugavalt esimestel katsetel iseseisvalt söömiseks ja hiljem, kui ta mängib laua taga. Tooli puidust struktuur on väga stabiilne ja lisaks ka lihtne puhastada.


Type Chairs
Stuff Metal
Stuff Wood
Gender Girls
Color Wood
Part number KKKENOCNAT0000
Dimensions 79.5 x 49.5 x 49 cm
Other features High chair from approximately 6 months to 36 months (up to 15 kg) Low chair from 36 months to 10 years (up to 35 kg)
Video
Gender Boys

Izmēri un svars

Bruto svars
7.25 kg
Iepakojuma platums
53 cm
Iepakojuma augstums
84 cm
Iepakojuma garums
8 cm

Produktu kodi

EAN
5902533915071
Ražotāja kods
JEKDRS0U8015071

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā: Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.
Prece nav pieejama. Papildus informācijai par pieejamību un iepriekšēju pasūtīšanu, lūdzu, sazinieties ar mums šeit.

Preču salīdzinājums

Aizvērt