Artie 3000 Learning Resources EI-1125

88,99 €

Ikmēneša maksājums sākot no 2,66 €

Atvērt nomaksas kalkulatoru

Photopoint nomaksas kalkulators

Lūdzu, pievienojiet preces savam iepirkumu grozam un izvēlieties maksājuma veidu "nomaksa"

Pamatinformācija

Artie 3000 EI-1125 koodiõppe robot Andke oma lapsele mänguasi, mis mitte ainult ei paku talle palju lõbu, vaid võimaldab tal õppida midagi uut ja arendada oma loovust. Artie 3000 robot muudab koodi õppimise lihtsaks - programmeerides seda läbi lihts
Artie 3000 EI-1125 koodiõppe robot Andke oma lapsele mänguasi, mis mitte ainult ei paku talle palju lõbu, vaid võimaldab tal õppida midagi uut ja arendada oma loovust. Artie 3000 robot muudab koodi õppimise lihtsaks - programmeerides seda läbi lihtsalt kasutatava veebisaidi, saavad väikesed kasutajad lasta sellel joonistada erinevaid kujundeid. See on tõeline kujutlusvälja - huvitav on näha, millise idee teie laps välja mõtleb! Komplektis on robot ja 4 värvilist markerit. Mänguasi on mõeldud kasutajatele alates 7. eluaastast. Õppimine läbi mängu Artie 3000 robot on suurepärane abivahend koodi, geomeetria, matemaatika ja analüütilise mõtlemise aluste õppimisel. Kõik, mida peate tegema, on ühendada see arvuti, sülearvuti või tahvelarvutiga Wi-Fi kaudu, seejärel minna spetsiaalsele veebisaidile kasutajasõbraliku programmeerimisliidesega. Liigutades saadaval olevaid plokke, saab laps teha roboti liikuda edasi, tagasi, vasakule või paremale ning tõsta või langetada markerit. Nii saab Artie 3000 joonistada erinevaid kujundeid ja tähti! Samuti saab loodud koodi igal ajal testimiseks simulaatoris proovida, et vältida võimalikke vigu. Lisaks on 4 mängurežiimi - vaikimisi kujundid, mängud, värvimine ja vaba programmeerimine. Komplektis on: - Robot - 4 värvilist markerit Tootja: Learning Resources Nimi: Artie 3000 Mudel: EL-1125 Toiteallikas: 4x AA patarei (ei ole kaasas) Lapse vanus: 7+

Produktu kodi

EAN
5906168432880
Ražotāja kods
EI-1125

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.

Prece var tikt pasūtīta tikai mūsu interneta veikalā. Piegāde sākot no 4-7 darba dienām Igaunijas teritorijā.

Preču salīdzinājums

Aizvērt