Bresser Spolux 20-60x80

Pamatinformācija

Bresser Spolux 20-60x80 Veekindel vaatlustoru 20-60x suurendusega pideva suumiga, kaasas nutitelefoni fotokinnitus piltide ja videote jaoks. BRESSER Spolux 20-60x80 vaatlustoru on ideaalne mitmesuguste välivaatluste jaoks. Suur 80 mm ava laseb optika

Prece ir arhivēta

Bresser Spolux 20-60x80

Veekindel vaatlustoru 20-60x suurendusega pideva suumiga, kaasas nutitelefoni fotokinnitus piltide ja videote jaoks.

BRESSER Spolux 20-60x80 vaatlustoru on ideaalne mitmesuguste välivaatluste jaoks. Suur 80 mm ava laseb optikasse piisavalt valgust, et saavutada suuri suurendusi isegi hämaras ja kehvades valgustingimustes. Pidevalt muudetava suumiga 20x kuni 60x suurendusega saate oma vaatlusobjekti kiiresti optiliselt lähemale tuua. Faasikate tagab hea kontrasti ja kõrge eraldusvõime. Vaatamiseks prillidega või ilma, reguleerige lihtsalt okulaariläätsede ja silmade optimaalne kaugus, kasutades keeratavaid okulaarikuppe. Kas soovite tuvastada linnuliike või märklaudu kaugel: veekindel ja lämmastikuga täidetud vaatlustoru koos integreeritud päikesekaitsega hoiab teie vaate igas ilmas selgena!

Fotograafia
Harrastusfotograafid saavad Spolux vaatlustoruga oma raha eest, kuna nutitelefoni fotohoidik on juba kaasas. Optika seisab stabiilselt kaasasoleval alumiiniumist statiivil - täiuslikud värinavabad kaadrid. Nii saate hõlpsasti jäädvustada looduse kauneimad motiivid piltidesse või videotesse.

Materjalid
Fookusratas ja okulaar on valmistatud vastupidavast metallist, et saaksite oma vaatlustorust kaua rõõmu tunda. Lisaks tagab kummikate, et see püsib kindlalt käes.

Kate
Klaasmaterjalile on kantud kvaliteetne faasikate. See tähendab, et saate oma vaatluste ajal nautida eriti kontrastseid ja kõrge eraldusvõimega pilte.

Ilmastikukindlus
Vaatlustoru on veekindel ja seega kaitstud vihma ja pritsmete eest. Lämmastikuga täitmine tagab ka selle, et prismad ja läätsed ei udune äkiliste temperatuurimuutuste korral. Ja kuna päike segab vaadet aeg-ajalt, on sisse tõmmatav päikesekaitse integreeritud.

Transport
Spolux 20-60x80 vaatlustoru on tänu kompaktsetele mõõtmetele ideaalne reisimiseks ja väljasõitudeks. Selleks saab kõik komponendid hoiustada vastupidavasse seljakotti. Objektiivi tolmukork pakub lisakaitset tundliku objektiivi reisimisel.

Omadused:

  • Kvaliteetne vaatlustoru universaalseks väliskasutuseks
  • Kasutusalad: jahipidamine, linnuvaatlus ja looduse jälgimine, spordilaskmine
  • Suurendus: 20-60x
  • Läätse läbimõõt: 80 mm
  • Pideva suumifunktsiooniga
  • Veekindel ja lämmastikuga täidetud korpus
  • Optika valmistatud faasikattega klaasmaterjalist
  • Keeratavad okulaarikuplid
  • Väljatõmmatav päikesekaitse
  • Mõõtmed: 400 x 100 x 170 mm
  • Kaal: 1546 g
  • Koos statiivi, seljakoti ja nutitelefoni hoidikuga

Type Spotting Scope
Eyepiece / View Angled
Magnification (x-times) 20 - 60
Front Lens Diameter (mm) 80
Exit Pupil (mm) 4,0 - 1,33
Coated Phase Coating
Luminous Intensity 16 - 1,77
Twilight Factor 40 - 69,28
Water Safety Yes
Colour Black

Izmēri un svars

Bruto svars
4.5 kg
Iepakojuma platums
390 cm
Iepakojuma augstums
17 cm
Iepakojuma garums
40 cm

Produktu kodi

EAN
4007922071626
Ražotāja kods
9621500

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.
Prece nav pieejama. Papildus informācijai par pieejamību un iepriekšēju pasūtīšanu, lūdzu, sazinieties ar mums šeit.

Preču salīdzinājums

Aizvērt