Power inverter 12V 150W/300W mod sin

FREE SHIPPING
WITHIN ESTONIA!

28,99 €

Pamatinformācija

Green Cell PRO 12V kuni 230V inverteri pingemuundur 150W/300W Green Cell'i autoinverter on seade, mis muudab 12V alalisvoolu aku pinget 230V vahelduvvooluks, et saaksime teel olles kasutada kodumajapidamises kasutatavaid seadmeid. See mudel on mõeldu

Uzmanību: atlikušas tikai pāris preces!

Green Cell PRO 12V kuni 230V inverteri pingemuundur 150W/300W

Green Cell'i autoinverter on seade, mis muudab 12V alalisvoolu aku pinget 230V vahelduvvooluks, et saaksime teel olles kasutada kodumajapidamises kasutatavaid seadmeid. See mudel on mõeldud paigaldamiseks . Seade pakub puhtat sinusoidaalset voolu, mis võimaldab meil kasutada kõiki tüüpi seadmeid.

  • Kantav pistik - autoinverter on seade, mis võimaldab teil kasutada elektriseadmeid kõikjal, isegi eemal toiteallikast
  • Mitmekülgsus - Green Cell PRO inverteril on mitte ainult pistikupesad, kuhu saate ühendada oma elektriseadmed, vaid ka USB-port, et laadida väiksemaid vidinaid, nagu nutitelefon või tahvelarvuti
  • Täielik ohutus - ärge muretsege ülepingete pärast, Green Cell seadmega on teie seadmed alati turvalised. Inverteril on mitmeid ohutusfunktsioone ja sertifikaate, et see töötaks ilma häireteta
  • Modifitseeritud siinuslaine - see hõlmab inverteri lihtsamat disaini, mis tagab madalama rikke määra. Modifitseeritud siinuslaine inverter võimaldab stabiliseeritud tööd seadmetega nagu toiteallikad, arvutid, LED-lambid

Suur jõudlus väikeses pakendis

Inverter ehk vahelduvvoolu muundur on seade, mille ülesanne on muuta aku või sigaretisüütaja pistikust saadav alalisvool ~230V vahelduvvooluks. See on täpselt pinge, mida leidub igas Euroopa koduses pistikus. Inverter on suurepärane valik neile, kes lähevad autoga, haagisega või veoautoga teele - see võimaldab teil vabalt kasutada kõiki vajalikke seadmeid, mis vajavad töötamiseks pistikut.

Miks PRO muundur?

Green Cell PRO inverterid eristuvad tipptasemel komponentide kasutamisega, mis muudab need äärmiselt tõhusaks ja vastupidavaks. See võimaldab neid kasutada veatult fotovoltaikasüsteemides, mis on aeglaselt muutumas energiastandardiks kodudes, paatides ja päikeseenergial töötavates haagistes, muu hulgas.

Mõeldud disain

Seade on projekteeritud kasutamise võimalikult mugavaks muutmiseks. Inverteri esiküljel on varustatud pistikupesaga, mis sobib kõikjal Euroopas kasutatavate pistikutega, ning USB-port, et laadida meie nutitelefoni, e-lugerit või muid seadmeid USB-ühendusega.

Inverteri tagaküljel asub ventilaator, mis tagab seadme piisava jahutamise.

Kogu seade on suletud väikesesse, kuid väga vastupidavasse korpusesse. Korpus on valmistatud kvaliteetsest alumiiniumist ja seetõttu vastupidav igasugustele mehaanilistele kahjustustele või šokkidele reisimise ajal. Lisaks on tänu kasutatud materjalidele inverter väga kerge.

Olulised parameetrid

Inverterit valides peaksite pöörama tähelepanu parameetritele nagu pinge [V] ja võimsus [W]. See on oluline, kuna vale sisendpingega või liiga väikese võimsusega inverter ei võimalda meie seadmetel töötada.

Miks modifitseeritud siinuslaine?

Modifitseeritud siinuslaine kasutamine tagab lihtsama inverteri disaini, seega on inverteril madalam rikke määr ja see on väga kerge.

Intelligentne ventilaator

Seadme õiget temperatuuri jälgib intelligentne ventilaator, mis lülitub automaatselt sisse, kui töötemperatuur ületab lubatud temperatuuri. Tänu oma kvaliteetsetele materjalidele ja täiuslikule sobivusele korpusele tagab see kompromissitu vaikuse ja kõrge efektiivsuse.

Ohutus ennekõike

Inverter on varustatud mitme vajaliku kaitsega kasutaja ja ühendatud seadmete kaitsmiseks. Seda kinnitavad CE ja RoHS sertifikaadid, mis tagavad ohutuse garantii.

Green Cell inverterid on varustatud vahetatava kaitsega, mis tagab hädavajaliku kaitse inverterile ja ühendatud seadmetele. Kaitse vahetamine on väga lihtne ega tohiks kellelegi probleeme tekitada.


Input voltage (max) 12
Output voltage (max) 230
Continuous power 150
Instantaneous power 300
Efficiency 90
Frequency 50
Filters / protection Surge
Filters / protection Overheating
Color Black
Weight 587
Accessories included Cable to connect the inverter to the cigarette lighter socket User manual
Dimensions 131 x 106 x 60 mm Dimensions with mounting bracket: 13.8 x 10.6 x 6.2 cm
Other features Fuse value: 30A Number of fuses: 1 No-load power consumption: 0.5A

Izmēri un svars

Bruto svars
0.65 kg
Iepakojuma platums
11.5 cm
Iepakojuma augstums
17.5 cm
Iepakojuma garums
7 cm

Produktu kodi

EAN
5907813963667
Ražotāja kods
ASGCEZ0INVGC306

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.

Prece var tikt pasūtīta tikai mūsu interneta veikalā. Piegāde sākot no 7-10 darba dienām Igaunijas teritorijā.

Preču salīdzinājums

Aizvērt