Carlinkit 2AIR wireless adapter Apple Carplay/Android Auto (black)

59,99 €

Ikmēneša maksājums sākot no 1,79 €

Atvērt nomaksas kalkulatoru

Photopoint nomaksas kalkulators

Lūdzu, pievienojiet preces savam iepirkumu grozam un izvēlieties maksājuma veidu "nomaksa"

Pamatinformācija

Carlinkit 2AIR juhtmevaba adapter Kas reisid palju? Tee oma reis veelgi nauditavamaks ja varusta end Carlinkit 2AIR juhtmevaba adapteriga! See on mõeldud autodele, millel on Android Auto ja CarPlay. Selle abil saad lihtsalt oma sõidukiga ühendust luu
Carlinkit 2AIR juhtmevaba adapter

Kas reisid palju? Tee oma reis veelgi nauditavamaks ja varusta end Carlinkit 2AIR juhtmevaba adapteriga! See on mõeldud autodele, millel on Android Auto ja CarPlay. Selle abil saad lihtsalt oma sõidukiga ühendust luua! 2AIR näitab laia ühilduvust - seda saab kasutada võrdselt iOS- ja Android-seadmetega. Lisaks on selle kasutamine väga mugav, kuna see kasutab plug&play tehnoloogiat ja eristub oma väikese suuruse poolest, mis võimaldab selle sobitada igasse autosse. Taga parem sõidumugavus!

Juhtmevaba juhtimine

Carlinkit 2AIR on autode adapter Android Auto ja CarPlay jaoks. Selle abil saate kiiresti ja lihtsalt juhtmevabalt oma sõidukiga ühendust luua, mis annab teile parema sõidukogemuse! Kõik, mida peate tegema, on see USB-porti ühendada. See on ka ühilduv häälassistendiga, nagu Siri ja Google. Lisaks kasutab see plug&play tehnoloogiat, mis tähendab, et seadme tööks pole vaja lisadrivereid. Lisaks näitab see automaatset ühenduse taastamist. Mida see tähendab? Järgmisel korral, kui autosse istud, ühendub 2AIR automaatselt sinu nutitelefoniga ega pea aega raiskama uuesti ühendamisele!

Kasutamine on lihtne

Carlinkit seade pole mitte ainult funktsionaalne, vaid ka lihtne kasutada. Saad seda juhtida OEM-nupu, roolil olevate nuppude või puute abil tänu juhtpaneelile. See võimaldab sul juhtida oma sõidukit just nii, nagu sulle kõige paremini meeldib! Alates tänasest saad lihtsalt muusikat sisse lülitada, navigeerida või kõne teha. Lisaks on sellel seadmel ka juurdepääs veebiuuendustele, mida saad teha vaid ühe klõpsuga! Lisaks sobib see tänu oma väikesele suurusele (76 × 43 × 12,3 mm) ideaalselt igasse sõiduki interjööri.

Lai ühilduvus

2AIR näitab laia ühilduvust. See töötab hästi iPhone 6 või uuemate seadmete, iOS 10 või uuemate versioonide ning Android 11.0 ja uuematega. Seega ei piira sind enam miski! Lisaks kasutab see adapter 2.4G 5G edastust, mis muudab selle vähem vastuvõtlikuks häiretele ja näitab kiiremat ühendust mobiiltelefonidega. Parema visuaalse kogemuse saamiseks muudab Carlinkit logo värve vastavalt muusika rakenduse värvidele.

Komplektis
  • juhtmevaba adapter
  • USB-A kuni USB-C kaabel
  • USB-C kuni USB-C kaabel
  • kasutusjuhend
Tootja Carlinkit
Mudel CPC200-2AIR
Wi-Fi moodul BCM8335
MFI 3959/MFI 3989
Sisendvõimsus 5V±0.2V 1.0A
Väljundvõimsus DC 5V±0.2V 1.0A
Võimsustarbimine 0,75 W
WiFi sagedus 5150-5250 MHz, 5725-5850 MHz / 2412-2472 MHz
Bluetoothi versioon 4.1
Materjal ABS PC
Ühilduvus iPhone 6 või uuemad, iOS 10 või uuemad; Android 11.0 või uuemad
Pordid LED-tuli, Type-C emaport, USB emaport
Mõõtmed 76 × 43 × 12,3 mm
Kaal 0,029 kg

Produktu kodi

EAN
6972185560430
Ražotāja kods
CPC200-2AIR

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.

Prece var tikt pasūtīta tikai mūsu interneta veikalā. Piegāde sākot no 4-7 darba dienām Igaunijas teritorijā.

Preču salīdzinājums

Aizvērt