Carlinkit U2W Plus wireless adapter Apple Carplay (black)

59,99 €

Ikmēneša maksājums sākot no 1,79 €

Atvērt nomaksas kalkulatoru

Photopoint nomaksas kalkulators

Lūdzu, pievienojiet preces savam iepirkumu grozam un izvēlieties maksājuma veidu "nomaksa"

Pamatinformācija

Carlinkit U2W Plus traadita adapter Tahad nautida traadita rõõmu autoga sõites? Carlinkitiga on see võimalik! U2W Plus adapter on mõeldud autodele, millel on CarPlay funktsionaalsus. Sellega loote endale juhtmetest vaba ruumi. Lisaks kasutab see plug
Carlinkit U2W Plus traadita adapter

Tahad nautida traadita rõõmu autoga sõites? Carlinkitiga on see võimalik! U2W Plus adapter on mõeldud autodele, millel on CarPlay funktsionaalsus. Sellega loote endale juhtmetest vaba ruumi. Lisaks kasutab see plug&play tehnoloogiat, mis teeb selle kasutamise mugavaks ja lihtsaks. Ja selle väike suurus (80×46×13 mm) muudab selle kergeks transportimiseks ja hoiustamiseks.

Traadita võimsus

Carlinkitiga saate ühenduda oma CarPlayga traadita. See näitab suurt ühilduvust, muutes selle väga mitmekülgseks. Lisaks ei sega see teie sõiduki originaalfunktsioone. Saate ikka veel juhtida roolil olevaid pühendatud nuppe. Te ei pea enam iga kord oma telefoni välja võtma!

Kasutusmugavus

Carlinkit U2W Plus on välja töötatud kasutajamugavuse silmas pidades. See kasutab plug&play tehnoloogiat. Mida see tähendab? Lihtsalt ühendage seade oma auto USB-porti ja see hakkab kohe tööle. Ja see ühendub teie telefoniga kiiresti Bluetooth 4.1 abil. Teie käsutuses on ka veebiuuendused, et tagada teie seadme alati täiuslik töö.

Mõeldud disain

U2W Plus on nii läbimõeldud disain kui ka funktsionaalne seade. See ei võta palju ruumi, kuna see eristub oma kompaktse suuruse poolest (80×46×13 mm). Lisaks peate selle ühendama ainult üks kord valitud seadmega. Mida see tähendab? Kui te uuesti autosse istute, ühendub Carlinkit automaatselt teie telefoniga. Ärge raisake väärtuslikke minuteid oma seadme otsimiseks uuesti!

Pakendis
  • traadita adapter
  • 2 x laadimiskaabel
  • kasutusjuhend
Tootja Carlinkkit
Mudel CPC200-U2W PLUS
Bluetoothi versioon 4.1
Antenn Sisseehitatud 3 dbi FPC antenn
Materjal ABS PC
Ühilduvus mobiiltelefonidega iPhone 6 ja uuemad, iOS 10 ja uuemad
Ühilduvus autodega Auto, millel on tehase CarPlay kaabel
Pordid LED, Type-C emane port, USB emane port
Väljundvõimsus DC 5V±0.2V 1.0A
Toote suurus 80×46×13 mm
Toote kaal 0.033 kg
Ühendus traadita, juhtmega
Värv Must

Produktu kodi

EAN
6972185560010
Ražotāja kods
CPC200-U2W PLUS

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.

Prece var tikt pasūtīta tikai mūsu interneta veikalā. Piegāde sākot no 4-7 darba dienām Igaunijas teritorijā.

Preču salīdzinājums

Aizvērt