Baseus Car Tool Platinum Vehicle eyewear clip (Clamping type) Silver (ACYJN-B0S)

6,99 €

Pamatinformācija

Brand new original with warranty
Autosisustuse korra ja korralduse hoidmine on paljudele juhtidele suur väljakutse. Nüüd saate kõik vajalikud esemed sõidu ajal õigesse kohta paigutada. Tänu Baseus klambriga varustatud hoidjale saate prillid - retsepti- või päikeseprillid - turvaliselt ja stabiilselt kinnitada. Seade on mitte ainult praktiline, vaid ka sobib kaasaegsetele ja kompaktsetele autodele. Sellel on muljetavaldav metallikläige. Tehnilised andmed: - Bränd: Baseus - Materjal: Metall + ABS Turvalisus: Kas prillid on armatuurlaual või lahtiselt topsihoidjas? Kurvides või järsult pidurdades võivad need maha kukkuda, puruneda ja juhi tähelepanu hajutada. Klambrisse asetatuna on need alati käeulatuses. Teil tuleb neile vaid ulatuda, hoides pilku teel. Neid saate ühe käega ära võtta! Korraldus autos: Autosisustus saastub laialt levinud kviitungite, parkimispiletite ja kaartide tõttu. Baseus klambriga hoidja võimaldab teil need ühte faili koguda ja juhi lähedale paigutada. See on ka mugav koht maksekaartide hoidmiseks. Kindel kinnitus: Klambriga hoidja on kindlalt kinnitatud päikesesirmile. Klambriga pingutusjõu reguleerimise võimaluse tõttu jääb see stabiilseks, ei libise ega vibratsiooni sõidu ajal, isegi ebatasasel maastikul. Klambrisse on sisse pandud kaitsev käsna, et see ei kriimustaks selles olevaid elemente. Paigaldusmeetod: 1. Asetage hoidja autos päikesesirmile. 2. Libistage ese klambrisse. Kinnitatuna ei mõjuta seade juhi nähtavust mingil viisil. See on paigaldatud nii, et sellele pääsemine on lihtne ja kiire.
Color Silver

Produktu kodi

EAN
6953156220126
Ražotāja kods
ACYJN-B0S

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.

Prece var tikt pasūtīta tikai mūsu interneta veikalā. Piegāde sākot no 7-10 darba dienām Igaunijas teritorijā.

Preču salīdzinājums

Aizvērt