Outdoor Stripes Green storage bag

31,99 €

Pamatinformācija

Välimängukott Rohelised triibud Täiuslik lahendus rannale! Saate sellesse pakkida oma mänguasjad ja rätikud ning liivast kergesti vabaneda. See on suurepärane ka piknikuteks, metsa, parki ja tagaaeda. Selles kotis on lihtne hoida klotsid, mänguautod,

Välimängukott Rohelised triibud

Täiuslik lahendus rannale! Saate sellesse pakkida oma mänguasjad ja rätikud ning liivast kergesti vabaneda. See on suurepärane ka piknikuteks, metsa, parki ja tagaaeda. Selles kotis on lihtne hoida klotsid, mänguautod, kaisukarud ja muud aarded. Seda saab hõlpsasti kokku voltida, lahti voltida ja teise kohta viia. Kui kott on lahti voltitud, muutub see lastele mänguala hetkega. Välimängukoti versioon on pehme ja veekindel, mis takistab vee lekkimist rannamänguasjadest autosse pagasiruumi või pükste läbimärjaks saamist niiskel murul mängides. Koti keskel on väike avaus, mille kaudu pärast koti kokkupanemist väljub liigne mustus, liiv ja vesi. Välimängukoti lisafunktsioon on spetsiaalne reguleeritava rihma ja pandlaga, et kott saaks mugavalt õlale visata ja transportida. Välimängukoti kokkutõmbamise nöör ei tõmbu varruka sisse, nii et mängides väljaspool ei kogune sinna liiv, mustus ega uudishimulikud sipelgad.

Modernne disain

Kotid on valmistatud vastupidavast kanvast ja neil on kaunid disainid. Play&Go valikus on kotte pandade, vuntside, rombide, sulgpalli noolte, ankrute ja superkangelaste ning ühevärviliste kottidega. Kotid teevad muljet oma kaasaegse disainiga.

Play&Go brändist

Play&Go on Belgia bränd, mis pakub värvikaid ja inspireerivaid tooteid lastele ja kodu jaoks. Bränd mõistab mängimise tähtsust ja loovuse arendamist lastes. See kujundab ja loob disainerkvaliteediga tooteid, mis toovad rõõmu lastele ja panevad neile naeratuse näole.

Valige oma lemmikdisain ja lõbutsege koos Play&Go brändiga!


Brand 44 cats
Type Toy bags
Type Albums
Minimum age 3
Stuff 400D
Gender Girls
Battery-powered product yes
Batteries included No
Batteries included Yes
Power Not applicable
Part number p&g_paski_zielone              
Dimensions Diameter: 140 cm
Other features Material: 90% polyester, 10% TPU Packaging dimensions: 24.5 x 21.5 x 7 cm
Gender Boys
Battery-powered product no

Izmēri un svars

Bruto svars
0.8 kg
Iepakojuma platums
22 cm
Iepakojuma augstums
28 cm
Iepakojuma garums
7.5 cm

Produktu kodi

EAN
4897095301466
Ražotāja kods
YDPNGP0UC001466

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā: Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.

Prece var tikt pasūtīta tikai mūsu interneta veikalā. Piegāde sākot no 7-10 darba dienām Igaunijas teritorijā.

Preču salīdzinājums

Aizvērt