Gardena Wall-mounted Hose Box RollUp XL (turquoise) 35 m

247,99 €

7,09 € / M

Ikmēneša maksājums sākot no 8,45 €

Atvērt nomaksas kalkulatoru

Photopoint nomaksas kalkulators

Lūdzu, pievienojiet preces savam iepirkumu grozam un izvēlieties maksājuma veidu "nomaksa"

Pamatinformācija

Seinale kinnitatav voolikukarp RollUp XL, 35 m - mugav suurte aedade kastmine Vooliku pikkus: 35 m Vooliku läbimõõt: 13 mm Külmakaitsega Toide: vedru Praktiline ja ruumisäästlik voolikuhoidik Selle seinale kinnitatava voolikukarbiga on aiatöödel vo

Uzmanību: atlikušas tikai pāris preces!

Seinale kinnitatav voolikukarp RollUp XL, 35 m - mugav suurte aedade kastmine
  • Vooliku pikkus: 35 m
  • Vooliku läbimõõt: 13 mm
  • Külmakaitsega
  • Toide: vedru

Praktiline ja ruumisäästlik voolikuhoidik
Selle seinale kinnitatava voolikukarbiga on aiatöödel voolik alati käepärast. Pihustid, pihustuspäised ja pesuharjad saab hõlpsasti seinakinnitusele riputada ja hoida.

Mugav ja paindlik kastmine
Praktilise seinakinnituse abil saab voolikukarpi pöörata üle 180° nurga all. See võimaldab aeda kastida paindlikult ja voolikut kokku keeramata igas aia nurgas. Pärast kasutamist saab kompaktse kasti lihtsalt seinale kokku voltida, et ruumi säästa.

Väsimatu käsitsemine
Aiatööde tegemisel lukustub aiatööde voolik soovitud pikkusele tänu sisseehitatud lühikeste lukustuspunktide olemasolule. Nii saate hõlpsalt kastmistöid teha ja nautida maksimaalset liikumisvabadust.

Kohe kasutamiseks valmis
Seinale kinnitatav voolikukarp RollUp XL sisaldab seinakinnitust, 35 meetri pikkust kastmisvoolikut, painduvat ühendusvoolikut, kõiki vajalikke originaalseid GARDENA süsteemi osi ja pihustit kahe erineva pihustusjoa valikuga.

Rulljuhtimine
Vooliku otsa kergelt tõmmates aktiveeritakse integreeritud terasvedru, mis kerib vooliku automaatselt ja usaldusväärselt tagasi. Rulljuhtimise tehnoloogia tagab aeglase ja ohutu tagasikerimise, olenemata sellest, kui kaugele voolik on lahti keritud.

Ei mingit sasipuntrat ega sõlmi
Seinale kinnitataval voolikukarbil on integreeritud vooliku juhend, mis tagab vooliku ühtlase sissekerimise ilma kortsutamise või sõlmpuntrateta.

UV- ja külmakindel
Voolikukarp on kaitstud nii UV-kaitse kui ka külmakindlate materjalidega. See tähendab, et seda saab kasutada kõigil neljal aastaajal.

Type Hose Box
Material Hose Plastic
Hose Length 35
Diameter (mm) 13
Colour Black / Blue

Izmēri un svars

Bruto svars
17.16 kg
Iepakojuma platums
280 cm
Iepakojuma augstums
57 cm
Iepakojuma garums
68 cm

Produktu kodi

EAN
4078500052061
Ražotāja kods
18630-20

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.

Prece var tikt pasūtīta tikai mūsu interneta veikalā. Piegāde sākot no 4-7 darba dienām Igaunijas teritorijā.

Preču salīdzinājums

Aizvērt