Gardena Wall-mounted Hose Box RollUp S (white) 15 m

144,99 €

9,67 € / M

Ikmēneša maksājums sākot no 4,94 €

Atvērt nomaksas kalkulatoru

Photopoint nomaksas kalkulators

Lūdzu, pievienojiet preces savam iepirkumu grozam un izvēlieties maksājuma veidu "nomaksa"

Pamatinformācija

Gardena Wall Hose Box RollUp S (valge) 15 m Seinale paigaldatav voolikukarp RollUp S: mugav ja paindlik kastmine väikestele aedadele Koos RollUp S seinale paigaldatava voolikukarbiga on aia kastmine mugavam ja vaevatum kui kunagi varem ning lisaks se
Gardena Wall Hose Box RollUp S (valge) 15 m

Seinale paigaldatav voolikukarp RollUp S: mugav ja paindlik kastmine väikestele aedadele

Koos RollUp S seinale paigaldatava voolikukarbiga on aia kastmine mugavam ja vaevatum kui kunagi varem ning lisaks sellele välditakse vooliku ümber vedelema jäävate tüütute komistamisohtude teket. Praktiline voolikuhoidik kinnitatakse lihtsalt maja seina külge ja ühendatakse veekraaniga painduva ühendusvoolikuga. Tänu seinakinnitusele saab voolikukarpi pöörata üle 180°, nii et saate hõlpsasti jõuda igasse aia nurka. Otsekasutuseks tõmmake lihtsalt aia voolik maksimaalse pikkusega 15 meetrit. Selleks, et saaksite oma taimi väga mugavalt kasta, on voolikul eriti lühikesed lukustuspeatused: aia voolik lukustub täielikult automaatselt eriti lühikeste ajavahemike järel, kui peatute! Vooliku otsa kergelt tõmmates vabastate lukustuse ja sisseehitatud terasvedru koos innovaatilise RollControl tehnoloogiaga tagab sujuva ja kontrollitud tagasitõmbumise. RollControl kaitseb voolikukarpi ja ümbritsevat ala liiga kiirelt tagasikerimise põhjustatud kahjustuste eest. Vooliku kortsude või sõlmede tekkimise vältimiseks on karbil integreeritud vooliku juhend. Tänu originaalsele GARDENA süsteemi vooliku ja kraani ühendustele saate voolikule hõlpsalt ja paindlikult lisada pikenduse või mõne muu ühilduva GARDENA elemendi. Teil on alati käepärast ka GARDENA vooliku lisatarvikud: need saab kinnitada seinakinnituse alla ja neid saab seal ruumi säästmiseks hoiustada. GARDENA seinale paigaldatav voolikukarp on UV- ja külmakindel ning seda saab muretult aastaringselt maja seinal hoida. Kvaliteetne materjal tagab pika eluea ja kasutusmugavuse ilma hoolduseta. Lisaks tagab turvaline varguskaitse, et karp ei saa varastatud ning seda saab seinalt eemaldada ainult teie. Koos seinale paigaldatava voolikukarbiga saate seinakinnituse, ühendusvooliku, kõik vajalikud originaalsed GARDENA süsteemi ja paigaldusosad ning pihusti kahe erineva pihustusjoa valikuga. Vesi voolab! Millal iganes soovite - GARDENA seinale paigaldatava voolikukarbiga RollUp S.


Type Hose Box
Material Hose Plastic
Hose Length 15
Diameter (mm) 11
Colour Black

Izmēri un svars

Bruto svars
8.86 kg
Iepakojuma platums
235 cm
Iepakojuma augstums
43.2 cm
Iepakojuma garums
54 cm

Produktu kodi

EAN
4078500051941
Ražotāja kods
18602-20

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.

Prece var tikt pasūtīta tikai mūsu interneta veikalā. Piegāde sākot no 4-7 darba dienām Igaunijas teritorijā.

Preču salīdzinājums

Aizvērt