Garden trampoline 10FT green

140,99 €

Ikmēneša maksājums sākot no 4,81 €

Atvērt nomaksas kalkulatoru

Photopoint nomaksas kalkulators

Lūdzu, pievienojiet preces savam iepirkumu grozam un izvēlieties maksājuma veidu "nomaksa"

Pamatinformācija

Garden trampoline 10FT TESORO aiatrampoliin on valmistatud vastupidavast teraskonstruktsioonist, mis on deformatsioonile vastupidav - selline konstruktsioon võimaldab paljude aastate ohutut kasutamist. Kõik raamielemendid on nii seest kui väljast gal

Garden trampoline 10FT

TESORO aiatrampoliin on valmistatud vastupidavast teraskonstruktsioonist, mis on deformatsioonile vastupidav - selline konstruktsioon võimaldab paljude aastate ohutut kasutamist. Kõik raamielemendid on nii seest kui väljast galvaniseeritud. Kõik teraselemendid on profiilitud, et struktuur oleks väga jäik ja lihtne kokku panna (pole vaja tööriistu). Baton on valmistatud väga tihedast ja painduvast materjalist, lisaks kaitstud UV-kiirte eest. Kate katab vedrud täiuslikult, kaitstes hüppavat last, et õrn jalg ei jääks vahele. Matti pingutatakse 54 vedru abil, millel on suurenenud kõvadus. Kõige efektiivsemaks paigaldamiseks on vaja kasutada kaasasolevat erilist vedrude pingutusvõtit.

Mänguohutuse tagab vedrude ja postide jaoks mõeldud PE-vahust kate. U-kujulised jalad annavad kogu struktuurile täiendava jäikuse ja samal ajal tagavad stabiilse toe batonile. Võrgu hoidvate jalgade küljes on paksu käsnaga kaelarihmad, mis suurendavad veelgi trampoliini kasutajate ohutusstandardeid. Trampoliini jaoks kasutatud materjalid on ilmastikutingimustele vastupidavad ja tagavad seadme probleemideta töö mitme aasta jooksul.


Type with mesh
Size 10 (304-312cm)
Minimum age 3
Gender Girls
Load (max) 100
Stuff Steel
Stuff PVC
Stuff Polypropylene
Stuff Polyethylene foam
Color Green
Part number TR-10-3-P21-D-561C              
Accessories included Ladder
Gender Boys
Other features Frame diameter: 10 feet (3.05 M) Frame height: 680 mm Jumping mat (UV-RESISTANT): black, PP material Spring pads: PVC0.3 mm + PE EPE: Middel EPE foam (thickness 15 mm) Frame: 38 × 1.2 mm, galvanised Spring: 3 x 140 mm diameter x 28N Number of springs: 54

Izmēri un svars

Bruto svars
46.4 kg
Iepakojuma platums
50 cm
Iepakojuma augstums
160 cm
Iepakojuma garums
23 cm

Produktu kodi

EAN
5903076512147
Ražotāja kods
WQTSRI0UC000305

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā: Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.

Prece var tikt pasūtīta tikai mūsu interneta veikalā. Piegāde sākot no 7-10 darba dienām Igaunijas teritorijā.

Preču salīdzinājums

Aizvērt