Gardena Textile Hose Liano Xtreme 1/2 , 10 m Set + TapFix

61,99 €

Ikmēneša maksājums sākot no 1,85 €

Atvērt nomaksas kalkulatoru

Photopoint nomaksas kalkulators

Lūdzu, pievienojiet preces savam iepirkumu grozam un izvēlieties maksājuma veidu "nomaksa"

Pamatinformācija

Tekstile voolik Liano Xtreme, 10 m komplekt, koos Liano TapFixiga Vastupidav tekstiilvoolik koos TapFix vooliku hoiustamisega komplektis pikkade ja keerukate kastmiste jaoks Ideaalne väiksemate aedade kastmiseks Tekstiilvoolik Liano Xtreme on 10 m pi

Uzmanību: atlikušas tikai pāris preces!

Tekstile voolik Liano Xtreme, 10 m komplekt, koos Liano TapFixiga

Vastupidav tekstiilvoolik koos TapFix vooliku hoiustamisega komplektis pikkade ja keerukate kastmiste jaoks

Ideaalne väiksemate aedade kastmiseks

Tekstiilvoolik Liano Xtreme on 10 m pikk ja vooliku läbimõõt on 13 mm (1/2"). See on ideaalne pikkade ja nõudlike väikeste aedade kastmiseks.

Täiskomplekt

Lisaks Liano Xtreme'ile ja TapFix'ile sisaldab kasutusvalmis komplekt eelnevalt kokkupandud Original GARDENA System osi - Liano veestopp ja Liano voolikuühendus, pihusti ja kaks kraaniliitmikku. Üks kraaniliitmikest on varustatud vähendusliitega, et voolik saaks ühendada kokku kolme erineva kraanisuurusega.

Loodud ekstreemseteks tingimusteks

Väga vastupidav voolik on mustust hülgav ja talub kergesti karedaid pindu, nagu roositorked, sillutuskivid ja maja seinad.

Lihtne kasutada

Vooliku suur painduvus tagab selle lihtsa manööverdamise ja mittekeerdumise. Sellel on meeldiv tunne paremaks käsitsemiseks.

Kergekaaluline

Oma väikese kaaluga on aiavoolik kuni 50% kergem kui tavalised PVC voolikud ja seetõttu mugav kanda pikema aja jooksul.

Praktilised vooliku omadused

Liano Xtreme'il on lõhkemisrõhk 35 baari. Kas külm või ere päike - tänu külmakindlusele ja UV-kaitsele saab see aias aastaringselt kasutada igas ilmastikus.

Kiire, turvaline ja lihtne paigaldus

Liano TapFix saab ühendada peaaegu igasuguse kraaniga, millel on minimaalne kaugus põrandast 50 cm (G 1", G 3/4" ja G 1/2"), ilma puurimise või tööriistade kasutamiseta. Tänu vooliku hoiustamise nutikale disainile ei kriimusta ega kahjusta Liano Xtreme kasutamise või hoiustamise ajal seina.

Tehnilised andmed:

  • Lõhkemisrõhk: 35 baari
  • Komplekti kuuluvad osad: Komplektis koos Original GARDENA System osadega, pihusti ja kraaniliitmikud ning Liano vooliku hoiustamise Tap Fix
  • Vooliku pikkus: 10 m
  • Vooliku läbimõõt: 13 mm

Type Garden hose
Material Hose Textile
Hose Length 10
Diameter (mm) 13
Colour Black / Blue

Izmēri un svars

Bruto svars
1.9 kg
Iepakojuma platums
135 cm
Iepakojuma augstums
10 cm
Iepakojuma garums
28 cm

Produktu kodi

EAN
4066407501799
Ražotāja kods
18461-20

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.

Prece var tikt pasūtīta tikai mūsu interneta veikalā. Piegāde sākot no 4-7 darba dienām Igaunijas teritorijā.

Preču salīdzinājums

Aizvērt