Esperanza EGM211R Wired gaming mouse

4,99 €

Pamatinformācija

Eseranza EGM211R juhtmega mänguhiir.Esperanza EGM201G on juhtmega mänguhiir, mis ühendab endas professionaalsuse, funktsionaalsuse ja ergonoomilise disaini. Loodud spetsiaalselt mänguritele, pakub see mitte ainult täpset jälgimist tänu oma edasijõudn
Eseranza EGM211R juhtmega mänguhiir.

Esperanza EGM201G on juhtmega mänguhiir, mis ühendab endas professionaalsuse, funktsionaalsuse ja ergonoomilise disaini. Loodud spetsiaalselt mänguritele, pakub see mitte ainult täpset jälgimist tänu oma edasijõudnud optilisele andurile, vaid tagab ka mugavuse isegi pikkade mängusessioonide ajal. Selle unikaalne värv lisab stiili puudutuse, samas kui tugev konstruktsioon koos tugevdatud kaabliga tagab vastupidavuse ja usaldusväärsuse. Lisafunktsioonid, nagu "Järgmine" ja "Eelmine" nupud ning eriline "Topeltklõps" klahv, muudavad navigeerimise mängude ja internetis surfamise jaoks lihtsamaks ja tõhusamaks.

Täpne optiline andur

Esperanza EGM201G oluline omadus on selle täpne optiline andur, mis võimaldab vahetada tundlikkust 800 ja 2400 DPI vahel. See omadus võimaldab mänguritel hiire tundlikkust täiuslikult oma individuaalsete eelistuste ja mängutüübi järgi reguleerida, mis on hindamatu kiiretes ja nõudlikes mängudes, kus liikumise täpsus on oluline.

Ergonoomiline disain

Esperanza EGM201G eristub oma ergonoomilise kuju poolest, mis tagab kasutamise mugavuse isegi pikkade mängusessioonide ajal. Hiire õige kontuur tagab selle täiusliku sobivuse käes, ennetades väsimust ja suurendades üldist mugavust. Selle tulemusena saavad mängurid keskenduda mängule, kartmata ebamugavust.

Funktsionaalsed lisanupud

Esperanza EGM201G mänguhiir on varustatud täiendavate "Järgmine" ja "Eelmine" küljenuppudega, mis oluliselt lihtsustavad navigeerimist mängudes ja muudes rakendustes. "Topeltklõps" funktsioon võimaldab kiiret topeltklõpsamist ilma käsitsi kahekordse klõpsamiseta, mis on kasulik paljudes mängustsenaariumides ja mujal.

Bränd Esperanza
Mudel EGM211G
Tundlikkus 800 / 1200 / 1600 / 2400

Produktu kodi

EAN
5901299925560
Ražotāja kods
EGM211R

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.

Prece var tikt pasūtīta tikai mūsu interneta veikalā. Piegāde sākot no 4-7 darba dienām Igaunijas teritorijā.

Preču salīdzinājums

Aizvērt