MOUSE USB OPTICAL WRL M187/BLACK 910-002731 LOGITECH

Pamatinformācija

Taskukohane hiir, millele võite kindel olla tänu sellele, et see on ekstra-väikese disainiga, usaldusväärse ühendusega ja traadita nano-vastuvõtjaga. Ekstra-väike kuju Mini-hiir on nii väike, et see mahub kergesti teie käekotti, käekotti või püksitas

Prece ir arhivēta

Taskukohane hiir, millele võite kindel olla tänu sellele, et see on ekstra-väikese disainiga, usaldusväärse ühendusega ja traadita nano-vastuvõtjaga. Ekstra-väike kuju Mini-hiir on nii väike, et see mahub kergesti teie käekotti, käekotti või püksitaskusse, tagades ekstra-portatiivsuse. Väike nano-vastuvõtja Nano-vastuvõtja on nii väike, et see jääb teie USB-porti - ilma muretsemata selle kaotamise või purunemise pärast. Kui peate selle eemaldama, saab selle hiire sisse hoiustada. Nautige traadita vabadust rohkema täpsuse ja kontrolliga kui sülearvuti puuteplaadil. Logitech Advanced 2,4 GHz traadita Jätke hüvasti juhtmetega ja nautige traadita vabadust (kuni 10 meetrit (või 33 jalga)), nii et hiire kasutamine diivanil oma sülearvutiga on lihtne - või isegi siis, kui ühendate oma sülearvuti oma televiisoriga. USB | Optiline | 1000 dpi | Traadita ulatus 10 m | Raadiosagedus 2,4 GHz | Patarei AAA x1 | Kaasasolevad tarvikud Vastuvõtja, 1 AAA patarei (eelinstalleeritud), Kasutusjuhend | Värv Must | Mõõtmed 49,4 x 81,9 x 31,8 mm | Kaal 0,054 kg
Interface USB - Yes
Mouse Type Optical
Resolution 1000
Scroll Yes
Wireless range 10
Wireless connections Radio Frequence - 2,4 GHz
OS compatibility Linux - Yes, MacOS - Yes, Windows 10 - Yes, Windows 7 - Yes, Windows 8 - Yes
Battery AAA x1
Included Accessories Receiver, 1 AAA battery (pre-installed), User documentation
Colour Black
Dimensions 49.4 x 81.9 x 31.8 mm

Pele

Sensora tips
Optiskais
Sensora jutība
1000 dpi

Bezvadu

Darbības rādiuss
10 m
Barošanas avots
1 × AAA sārma baterija vai NiMH akumulators

Vispārīgi

Krāsa
Melna / sudrabota
Augstums (mm)
31,8
Platums (mm)
49,4
Garums (mm)
81.9
Iepakojumā ietilpst
1 × baterijas

Izmēri un svars

Bruto svars
0.1 kg
Iepakojuma platums
12.5 cm
Iepakojuma augstums
8.5 cm
Iepakojuma garums
20 cm

Produktu kodi

EAN
5099206032187
Ražotāja kods
910-002731

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.
Prece nav pieejama. Papildus informācijai par pieejamību un iepriekšēju pasūtīšanu, lūdzu, sazinieties ar mums šeit.

Preču salīdzinājums

Aizvērt