CPU cooling Hyper 212 EVO V2 with LGA1700

41,99 €

Ikmēneša maksājums sākot no 1,26 €

Atvērt nomaksas kalkulatoru

Photopoint nomaksas kalkulators

Lūdzu, pievienojiet preces savam iepirkumu grozam un izvēlieties maksājuma veidu "nomaksa"

Pamatinformācija

Cooler Master Hyper 212 EVO V2 on ümber kujundatud asümmeetrilise kaldenurgaga, et tagada RAM-i ühilduvus ja vaba ruum. Lisaks on sellel uued kinnituskinnitused, mis tagavad lihtsa paigalduse. Sellele on lisatud ka Cooler Masteri uus SickleFlow 120 v

Uzmanību: atlikušas tikai pāris preces!

Cooler Master Hyper 212 EVO V2 on ümber kujundatud asümmeetrilise kaldenurgaga, et tagada RAM-i ühilduvus ja vaba ruum. Lisaks on sellel uued kinnituskinnitused, mis tagavad lihtsa paigalduse. Sellele on lisatud ka Cooler Masteri uus SickleFlow 120 ventilaator, et parandada jahutust ja akustilist jõudlust. 100% RAM-i VABA RUUM Asümmeetriline soojusjuhtmete disain tagab RAM-i ühilduvuse ja vaba ruumi. AINULT 155MM KÕRGUS Madalad soojuskiirgurid parema korpuse vaba ruumi jaoks. X-VENTS DISAIN 45-kraadise nurga all asetatud ja soojusjuhtmeid ümbritsevad iga laba-laba omavad X-kujulisi õhuvooluavad, mis loovad kõrge ja madala õhurõhu piirkondi, mis omakorda tekitavad mitu kontrollitud keerist. Need väikesed ja kaootilised turbulentsid tekitavad tugevaid tuuleiile, mis vähendavad üldist õhuvoolu, kuid parandavad õhuvoolu seal, kus see kõige olulisem on - soojusjuhtmete kõrval. OTSEKONTAKT TEHNOLOOGIA 4 soojusjuhtmeid otsekontakti tehnoloogiaga loovad sujuva kontaktipinna maksimaalse soojuse hajutamiseks. SICKLEFLOW 120 VENTILAATOR Uuendatud labade kujundus koos ajakohastatud kõveraga tagab parima tasakaalu õhuvoolu ja staatilise rõhu vahel, et viia soojus ära, samal ajal jäädes äärmiselt vaikseks. VAIKNE TÖÖ Väikeste vibratsioonide ja vaikse ventilaatori tõttu on peaaegu kuulmatu tase. Ventilaatori mürataseme vähenemine üle 10% võrreldes eelmise mudeliga. LIHTNE PAIGALDUS Tööriistavaba paigaldussüsteem tagab vaevatu paigalduse. Üldised kinnitusklambrid on ühilduvad uusimate Intel ja AMD pesa protsessoritega.
Stand / CPU block Aluminium
Radiator Aluminium
CPU socket LGA2011-3
CPU socket LGA2066
CPU socket LGA2011
CPU socket Socket AM4
CPU socket Socket FM1
CPU socket Socket FM2
CPU socket Socket FM2+
CPU socket LGA775
CPU socket LGA1150
CPU socket LGA1151
CPU socket LGA1155
CPU socket LGA1156
CPU socket LGA1200
CPU socket LGA1366
CPU socket LGA1700
CPU socket Socket AM3
CPU socket Socket AM2
CPU socket Socket AM2+
CPU socket Socket AM3+
Fan speed (max) 1800
Fan speed (min) 650
Air flow rates 62
Type of cooling Active
Number of fans 1
Fan 12 cm
Cooling technology Air

Izmēri un svars

Bruto svars
0.99 kg
Iepakojuma platums
16 cm
Iepakojuma augstums
23 cm
Iepakojuma garums
10 cm

Produktu kodi

EAN
4719512123478
Ražotāja kods
AWCLMWP00000024

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.

Prece var tikt pasūtīta tikai mūsu interneta veikalā. Piegāde sākot no 7-10 darba dienām Igaunijas teritorijā.

Preču salīdzinājums

Aizvērt