ORICO 2.5 / 3.5 inch USB3.0 Hard Drive Dock

FREE SHIPPING
WITHIN ESTONIA!

23,99 €

Pamatinformācija

Orico dokkimisjaam 2,5 / 3,5" HDD ja SSD jaoks Ava enda jaoks piiramatu hulk võimalusi. Horisontaalne kõvaketta dokkimisjaam võimaldab sul oma salvestusruumi laiendada kuni 10 TB-ni. Salvesta rohkem filme, faile ja olulisi andmeid või kopeeri vanu fa
Orico dokkimisjaam 2,5 / 3,5" HDD ja SSD jaoks

Ava enda jaoks piiramatu hulk võimalusi. Horisontaalne kõvaketta dokkimisjaam võimaldab sul oma salvestusruumi laiendada kuni 10 TB-ni. Salvesta rohkem filme, faile ja olulisi andmeid või kopeeri vanu faile ilma piiranguteta. USB 3.0 liides võimaldab kuni 5 Gb/s andmeedastust, et saaksid oma tööd sujuvalt jätkata.

Kasutamine on lihtne

Sul ei ole vaja kasutada kõvaketta dokkimisjaama jaoks draivereid, eritarkvara ega tööriistu. Tänu nutikale disainile saad selle sekunditega ühendada ja kasutada mitmel erineval viisil, et oma tööd lihtsustada või sukelduda oma lemmikmeelelahutusse.

Ühilduvus

Orico on ühilduv SATA I, II ja III kõvaketaste ning SSD-ketastega. Peaaegu igasuguse süsteemi teabe lugemine on dokkimisjaama jaoks väga oluline omadus, seetõttu toetab 6518US3-V2-BK peaaegu kõiki süsteeme, sealhulgas Windows/Mac/Linux ning seda saab ühendada mitme seadmega, nagu arvuti või teler.

Ülim jõudlus

Tänu aastatepikkusele kogemusele salvestusseadmete kujundamisel ja kaasaegsete tehnoloogiate kasutamisele saad oma andmeid Orico dokkimisjaama abil turvaliselt hallata. Lisaks sellele on sellel mitmekordne turvasüsteem, mis kaitseb ülepinge, lühise ja ülekuumenemise eest, ning UASP-protokoll vähendab protsessori kasutamist, et saaksid oma dokkimisjaama aastaid nautida.

Praktiline disain

Dokkimisjaama kasutamine on väga lihtne. Sinine tuli süttib, kui seade on ühendatud toiteallikaga, ja LED hakkab vilkuma andmete lugemise ajal. Seadme minimalistlik disain sobib igat tüüpi ruumi.

Tootja ORICO
Toote mudel 6518US3
Ühilduv kõvaketta tüüp 2,5 ja 3,5 tolline HDD / SSD
Väljundliides SuperSpeed USB3.0
Kõvaketta liides SATA I,II,III
Toiteallikas 12V2A toiteadapter
Andmekaabel 1M USB3.0
Draiver Draiverit pole vaja
Toetatud süsteemid Windows 10 / 8 / 7 / Vista / XP või Mac OS 9.1 ja uuemad
Protokolli tugi UASP
Suurus 180*122*41mm

Produktu kodi

EAN
6936761869201
Ražotāja kods
6518US3-V2-EU-BK-BP

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.

Prece var tikt pasūtīta tikai mūsu interneta veikalā. Piegāde sākot no 4-7 darba dienām Igaunijas teritorijā.

Preču salīdzinājums

Aizvērt