Kingston memory card 128GB microSDXC Canvas Go! Plus cl. 10 UHS-I 170 MB/s + adapter

Pamatinformācija

Canvas Go! MicroSD kaart Kingstoni Plus on loodud seiklejatele, kes püüavad jäädvustada täiuslikku hetke. Uskumatu ülekandekiirusega kuni 170MB / s kiirendab Canvas Go microSD kaart! Plus teie tööd ja suurendab tootlikkust, nii et teil oleks rohkem a

Prece ir arhivēta

Canvas Go! MicroSD kaart Kingstoni Plus on loodud seiklejatele, kes püüavad jäädvustada täiuslikku hetke. Uskumatu ülekandekiirusega kuni 170MB / s kiirendab Canvas Go microSD kaart! Plus teie tööd ja suurendab tootlikkust, nii et teil oleks rohkem aega oma loovuse väljendamiseks järgmistel seiklustel. Tänu U3 ja V30 kiirustele saate salvestada hämmastavaid filme 4K Ultra-HD eraldusvõimega, kartmata liiga madalat kiirust või kadunud kaadreid. Samuti saate teha järjestikuseid võtteid liikumises. Canvas Go! MicroSD kaart Plus toetab A2 rakenduse jõudlusklassi, et kiirendada teie tööd tänu kiiremale rakenduse tööle nutitelefonides ja tahvelarvutites. SD adapter on saadaval valikuna, nii et kaarti saab kasutada SD-standardit toetavate seadmetega. Las maailm olema teie lõuend! Kasutage oma loovust ja laske end inspireerida Canvas Go microSD kaardiga! Plus.#13#10#13#10Kaart on läbinud rangeid katseid, mis kinnitavad vastupidavust veele, kõrgele ja madalale temperatuurile, löökidele, põrutustele ja röntgenikiirtele.#13#10#13#10Toetab A2 rakenduse jõudlusklassi#13#10#13#10Kiirendage oma tööd kiirema rakenduse tööga.#13#10#13#10Temperatuurikindel -25 ° C kuni 85 ° C. Toode on testitud vastavuse osas MIL-STD-883H, meetod 2002.5 sõjaväe sertifikaadile. Röntgenikiirgusekindlus vastavalt ISO7816-1.
Mälumaht: 128,00
Tootja: Kingston
Bränd: Kingston
Mälukaardi tüüp: microSDXC
Mälukaardi klass: 10
Maksimaalne andmeedastuskiirus: 170 MB/s
Garantii: 999,00
Mudel: Kingston karta Canvas Go! Plus + adapter
Sarnased tooted (ainult kaardistamiseks): Muud mahud
Memory capacity 128,00
Producer Kingston
Brand Kingston
Memory cards type microSDXC
Maximal data transfer speed 170 MB/s
Warranty 999,00
Model Kingston karta Canvas Go! Plus + adapter
Produkty podobne (tylko do mapowania) Pozostałe pojemności
Memory cards class 10 UHS-I/V30

Specifikācijas

Atmiņas kartes tips
microSDXC
Ietilpība
128 GB

Produktu kodi

EAN
740617301182
Ražotāja kods
SDCG3/128GB

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.
Prece nav pieejama. Papildus informācijai par pieejamību un iepriekšēju pasūtīšanu, lūdzu, sazinieties ar mums šeit.

Preču salīdzinājums

Aizvērt