Micro SDXC mälukaart + adapter Samsung EVO+ (64 GB)

Pamatinformācija

Samsungi EVO Plus microSD-kaardil on suurem mälumaht ja mitme seadme funktsionaalsus, et saaksite keskenduda elule, mitte tehnoloogiale. See UHS-I 1. kiirusklassi (U1) ja 10. klassi ühilduvusega kaart on täiuslik fotode jäädvustamiseks ning video salvestamiseks ja taasesitamiseks täiskõrglahutuses.

Prece ir arhivēta

Täiskõrglahutusega video
Jäädvustage olulised hetked. Samsungi EVO Plus microSD-kaardi abil saate oma nutitelefoni, tahvelarvuti või kaameraga teha nii palju sisukaid ja detailseid täiskõrglahutusega videoklippe kui soovite ning olla kindel, et kõik salvestised on turvaliselt hoitud. Vaadake oma videoklippe täiskõrglahutusega telerist või monitorist ja elage sündmused uuesti läbi sama elavalt, nagu need toimusid.

Ideaalne partner
Kasutage maksimaalselt uusimate nutitelefonide, tahvelarvutite ja kaamerate kõiki omadusi. See mälukaart toimib ideaalselt ka kõige kõrgema tehnikatasemega seadmetega, et kaitsta teie mälestusi kogu eluks.

Vee- ja temperatuurikindel
Samsungi mälukaardid võivad merevees vastu pidada kuni 72 tundi ning taluvad temperatuurivahemikku –25 kuni 85°C.


Infokandja tüüp Mälukaardid
Mälu maht 64 GB
Mälukaardi formaat MicroSDXC
Tootja Samsung

Specifikācijas

Atmiņas kartes platforma
Secure Digital
Atmiņas kartes tips
microSDXC
Atmiņas kartes formas faktors
microSD
Ietilpība
64 GB

Produktu kodi

EAN
8806088676555
Ražotāja kods
MB-MC64GA/EU

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.
Prece nav pieejama. Papildus informācijai par pieejamību un iepriekšēju pasūtīšanu, lūdzu, sazinieties ar mums šeit.

Preču salīdzinājums

Aizvērt