Safety Carrying Case PGYTECH for DJI AVATA

148,99 €

Ikmēneša maksājums sākot no 5,08 €

Atvērt nomaksas kalkulatoru

Photopoint nomaksas kalkulators

Lūdzu, pievienojiet preces savam iepirkumu grozam un izvēlieties maksājuma veidu "nomaksa"

Pamatinformācija

PGYTECH veekindel kott DJI Avata jaoks PGYTECH P-36B-020 kandekott võimaldab sul turvaliselt hoida oma DJI Avata drooni ja selle tarvikuid. See on valmistatud vastupidavast EVA ja PP materjalist, mis tagab kaitse korrosiooni, vee, temperatuuri ja löö
PGYTECH veekindel kott DJI Avata jaoks

PGYTECH P-36B-020 kandekott võimaldab sul turvaliselt hoida oma DJI Avata drooni ja selle tarvikuid. See on valmistatud vastupidavast EVA ja PP materjalist, mis tagab kaitse korrosiooni, vee, temperatuuri ja löökide vastu. Lisaks sellele reguleerib spetsiaalne ventiil automaatselt rõhu erinevust.

Pühendatud DJI Avatale

Toode on mõeldud spetsiaalselt DJI Avata drooni ja selle tarvikute jaoks. Lisaks droonile saad kotis mugavalt hoida ka lisapatareisid, prille, juhtimiskaamerat jne. Lisaks sellele pakub EVA plastikust sisemus kaitset kahjustuste eest ning osad on kohandatud sinu seadmete ja tarvikute suurusele.

Sinu seadmete turvalisuse tagamiseks

PGYTECH kott omab IP67 veekindlust, seega võid kindel olla, et sinu seadmed on turvalised. Lisaks sellele on see valmistatud plastikust, mis talub temperatuure vahemikus -25°C kuni +60°C. See võib ka lühiajaliselt viibida temperatuuridel -40 kuni +80°C. Lisaks sellele omab see rõhu tasakaalustamise ventiili.

Tootja PGYTECH
Mudel P-36B-020
Värv must
Materjal PP, EVA
Veekindlus IP67
Kaal 3,4 kg
Mõõtmed 410 x 330 x 165 mm
Ühilduvus DJI Avata

Produktu kodi

EAN
6970801339019
Ražotāja kods
P-36B-020

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.

Prece var tikt pasūtīta tikai mūsu interneta veikalā. Piegāde sākot no 4-7 darba dienām Igaunijas teritorijā.

Preču salīdzinājums

Aizvērt