Allocacoc PowerCube Original USB Rood

Pamatinformācija

Zeer handige vierweg stekkerdoos met twee USB aansluitingen door het ontwerp altijd genoeg ruimte om al uw adapters aan te sluiten

Prece ir arhivēta

Allocacoc PowerCube Original USB Red Allocacoc PowerCube Original USB pakub väga leidlikku lahendust probleemile, millele enamik inimesi ei mõtle. Tavalise mitme pesaga pistikupesa korral paigutatakse ühendused tavaliselt järjestikku. Hoolimata sellest, et ühendused on paigutatud 45-kraadise nurga all, võivad teatud pistikud ikkagi raskendada või võimatuks muuta kõrval asuva ühenduse kasutamise. See on eriti levinud adapteritega. Kuna Allocacoc PowerCube pistikud ei asu üksteise kõrval, vaid kuubi külgedel, ei tekita see probleemi. Allocacoc PowerCube Original USB ühendused PowerCube Original USB-l on neli maandatud ühendust. Samuti on saadaval kaks USB-ühendust, mille ühine väljundvõimsus on 2100mAh, erinevate USB-seadmete laadimiseks. Valikulise dokiga ja pikenduskaabliga saab PowerCube'i turvaliselt kinnitada sinna, kuhu see teile sobib. Olgu see siis silma alt eemal teie laua all või selgelt nähtav teie laua peal. Mitme PowerCube'i ühendamine on samuti väga lihtne, et saada veelgi rohkem võimalusi. Palun pange tähele PowerCube Original ei sobi otsesteks pistikupessa ühendamisteks, vaid see on laiendus PowerCube Extended (USB) ja PowerCube Extended Remote jaoks. Piisavalt ruumi adapterite ühendamiseks Neli maandatud ühendust Kaks USB-porti Lukustatav dokiga 2-aastane garantii 1 x Allocacoc PowerCube Original USB

Izmēri un svars

Bruto svars
0.24 kg
Iepakojuma platums
2400 cm
Iepakojuma augstums
1200 cm
Iepakojuma garums
810 cm

Produktu kodi

EAN
8718444086918
Ražotāja kods
D126452

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.
Prece nav pieejama. Papildus informācijai par pieejamību un iepriekšēju pasūtīšanu, lūdzu, sazinieties ar mums šeit.

Preču salīdzinājums

Aizvērt