ILFORD MULTIGRADE RC DELUXE PEARL 12.7X17.8CM 100

64,99 €

Ikmēneša maksājums sākot no 1,94 €

Atvērt nomaksas kalkulatoru

Photopoint nomaksas kalkulators

Lūdzu, pievienojiet preces savam iepirkumu grozam un izvēlieties maksājuma veidu "nomaksa"

Pamatinformācija

Vaikse toa trükkimiseks mõeldud vaikuga kaetud, muutuva kontrastsusega mustvalge fotopaber. Ideaalne nii algajatele kui ka edasijõudnutele. •Keskmine kaal 190 g/m² vaiguga kaetud paber •Neutraalne pilditoon eredal valgel alusel •Valikus on läikiv, sa
Vaikse toa trükkimiseks mõeldud vaikuga kaetud, muutuva kontrastsusega mustvalge fotopaber. Ideaalne nii algajatele kui ka edasijõudnutele. •Keskmine kaal 190 g/m² vaiguga kaetud paber •Neutraalne pilditoon eredal valgel alusel •Valikus on läikiv, satiin või pärlipinnad •Saadaval lehtede ja rullidena Toote kirjeldus ILFORD MULTIGRADE RC DELUXE on kvaliteetne mustvalge muutuva kontrastsusega paber eredal valgel vaiguga kaetud alusel. See pakub täielikku toonide vahemikku ja erakordset pildikvaliteeti kogu oma laias kontrastsuse vahemikus 00-5. ILFORD kuulutas välja maailma esimese muutuva kontrastsusega MULTIGRADE paberi juba 1940. aastal ja sellest ajast alates on see valik arenenud saades eelistatuks nõudlikele vaikse toa trükkijatele üle maailma. Kui osa maailma kõige ikoonilisemast ja populaarsemast vaikse toa paberivalikust, hoiab praegune emulsioonidisain MULTIGRADE kvaliteedi pikaajalist traditsiooni. Andes rohkem reaktsiooni seal, kus seda vajate, aitab see paber paljastada peenemaid esiletõstetud detaile, samal ajal salvestades varjud sügavates rikastes mustades, mida rõhutab eredalt valge alus. See teeb sellest ideaalse valiku nii algajatele, kes trükivad otse negatiividelt, kui ka edasijõudnutele, kes ei soovi loovkontrollis järeleandmisi teha. MULTIGRADE RC DELUXE on saadaval ka Cooltone ja Warmtone variantides. MULTIGRADE RC DELUXE on osa ILFORD MULTIGRADE süsteemist ja kasutades seda koos ILFORD MULTIGRADE filtritega, saab saavutada seitse täis kontrastsuse astet. Seda saab kasutada enamike tavaliste mustvalge vaikse toa paberite jaoks sobivate ohutulampidega, nagu näiteks ILFORD 902 ohutulampi filtriga.

Produktu kodi

EAN
019498180187

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.

Prece var tikt pasūtīta tikai mūsu interneta veikalā. Piegāde sākot no 4-7 darba dienām Igaunijas teritorijā.

Preču salīdzinājums

Aizvērt