Gaming Chair Genesis Nitro 560 Camo

195,99 €

Ikmēneša maksājums sākot no 6,68 €

Atvērt nomaksas kalkulatoru

Photopoint nomaksas kalkulators

Lūdzu, pievienojiet preces savam iepirkumu grozam un izvēlieties maksājuma veidu "nomaksa"

Pamatinformācija

UNFAILING GAMERS WEAPON Kui sõdurid valmistuvad lahinguks, peaksid nad alati hoolikalt mõtlema oma varustusele. Nitro 560 vastab kõigi tuliste mängurite nõuetele, kes hindavad parimat kvaliteeti, funktsionaalsust ja unikaalset stiili. Istme ja selja

Uzmanību: atlikušas tikai pāris preces!

UNFAILING GAMERS WEAPON

Kui sõdurid valmistuvad lahinguks, peaksid nad alati hoolikalt mõtlema oma varustusele. Nitro 560 vastab kõigi tuliste mängurite nõuetele, kes hindavad parimat kvaliteeti, funktsionaalsust ja unikaalset stiili. Istme ja seljatoe valmistamisel on kasutatud kvaliteetset tekstiili, et hoida tooli ventileerituna ja anda tunda peenet jahedust sõltumata ilmastikutingimustest. Ergonoomiline konstruktsioon tagab maksimaalse mugavuse pikaajalise lahingu ajal ning selle sõjaväeline disain toimib parima kamuflaažina.

TÕELINE VÕITLUSVARUSTUS

Vale kõrguse seadistus või ebakorrektne seljatoe nurk võib viia pettumust valmistava lõpuni lahingus. Väsimus ja ebamugavus vähendavad efektiivsust ja segavad keskendumist. Tänu kõrguse ja seljatoe nurga reguleerimise võimalusele saate tooli seadistada vastavalt oma eelistustele ja olla kindel, et teie keha jääb optimaalsesse asendisse. Lisaks saab käetoed reguleerida üles-alla, et sobituda parima käepositsiooniga.

SINU TÕELINE VÕITLEJAVEND

Nitro 560 on tänu oma kulumiskindlale hingavale tekstiilile ideaalne kaaslane igas ilmastikutingimuses. Kangas tagab optimaalse õhuringluse, nii et isegi kõige kuumematel päevadel tunnete end mugavalt ja jahedalt, keskendudes olulisele oma mängus. Sõjaväeliku stiiliga kaunistused motiveerivad veelgi paremaks võitluseks ja muudavad teid tõeliseks võitlejaks.

AEG PUHKAMISEKS

Pärast tulist lahingut väärinete pausi. Nitro 560 kaldumisfunktsioon võimaldab teil täiuslikult lõõgastuda ja puhata või isegi seljatoe tahapoole kallutades uinakut teha. Pea- ja nimmepadjad toetavad teie selga ja pead ning leevendavad pingeid, et saaksite keskenduda ainult oma missioonile.

KÕIGE TUGEVM VÕITLEJA

Nitro 560 on varustatud gaasitõstukiga 4. klassi, mille kandevõime on kuni 150 kg, see on parim tõestus selle kohta, et tool suudab pakkuda järjepidevat jõudlust isegi märkimisväärse koormuse korral. Tugeva metallkonstruktsiooni ja kvaliteetsest vahtkummist kattega Nitro 560 teenib teid aastaid ilma deformatsioonita.

OHUTUS JA LIIGUVUS

Nitro 560-ga ruumis liikudes võib mängur olla kindel, et põrandapinnale ei teki kriimustusi. Tugevate nailonrataste ja vastupidava alusega saavutate märkimisväärse liikuvuse.


Type Office chair
Adjustment Seatback slope
Adjustment Seat height
Adjustment swivel seat
Adjustment Armrests adjustment
Stuff Fabric
Color Camouflage
Color Black
Accessories included Headrest cushion, Cushion lumbar

Izmēri un svars

Bruto svars
15 kg
Iepakojuma platums
82 cm
Iepakojuma augstums
61 cm
Iepakojuma garums
31 cm

Produktu kodi

EAN
5901969425031
Ražotāja kods
MBNATKG00000021

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā: Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.

Prece var tikt pasūtīta tikai mūsu interneta veikalā. Piegāde sākot no 7-10 darba dienām Igaunijas teritorijā.

Preču salīdzinājums

Aizvērt