Soundbar 2.1 Philips

Pamatinformācija

2 kanalit: kesksagedusmagnetid ja kõrgsageduskõlarid Tule kragin. Publiku möirged. Kaks kanalit vabastavad teie lemmikfilmide ja -sarjade heli. Õhukese disainiga võimas juhtmevaba bassikõlar tagab tugevama bassi. Nautige mürisevaid plahvatusi ja rikk

Prece ir arhivēta

2 kanalit: kesksagedusmagnetid ja kõrgsageduskõlarid
Tule kragin. Publiku möirged. Kaks kanalit vabastavad teie lemmikfilmide ja -sarjade heli. Õhukese disainiga võimas juhtmevaba bassikõlar tagab tugevama bassi. Nautige mürisevaid plahvatusi ja rikkalikumat heli.

Dolby Audio. Olge tegevuse keskmes
Nautige kaasahaaravaid filme ja sarju. See juhtmevaba bassikõlariga ribakõlar toetab Dolby Digitali ruumilist heliformaati, mis tagab ulatuslikuma ja kaasahaaravama kogemuse.

Bluetooth ja USB-ühendus
Film on läbi? Tahate kuulata finaalile järgnenud arutelusid? Pärast seda, kui ekraanil on draama lõppenud, lülitage sisse ribakõlari Bluetooth ja ühendage oma esitusloendiga. Või mängige oma muusikat otse USB-pordi kaudu. Nautige sama rikkalikku heli, olenemata allikast.

Õhuke geomeetriline disain. Lihtne ja tagasihoidlik
Tagasihoidliku ja lihtsa nurgelise disainiga ribakõlar on stiilne lisand igasse koju. Mis puudutab seadme paigutamist, siis komplektis olevad seinaklambrid pakuvad teile veelgi suuremat valikuvabadust. Võimsa bassikõlari õhuke disain võimaldab seda kergesti teiste asjade sekka peita.

HDMI- väljund (ARC). Kontrollige oma ribakõlarit kergesti telekapuldiga
Ühendage HDMI, audiosisendi, USB või muu sarnase kaudu. HDMI-väljund (ARC) lubab teil kontrollida oma ribakõlarit ka telekapuldiga.


Helikanalid 2.1
Helitehnoloogiad Dolby Digital
Juhtmevaba subwoofer Jah
3,5 mm heli sisend Jah
Bluetooth Jah
HDMI Jah
Optiline helisignaali sisend Jah
USB 2.0 Jah
ARC - heli tagastuskanal Jah
Tootja Philips
Värvus must

Produktu kodi

EAN
4895229102095
Ražotāja kods
HTL3310/10

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.
Prece nav pieejama. Papildus informācijai par pieejamību un iepriekšēju pasūtīšanu, lūdzu, sazinieties ar mums šeit.

Preču salīdzinājums

Aizvērt