Medium OCM8 module containing 1x 1:32 PLC splitter; LC/APC connectors on input and outputs; 1.8m pig

419 €

Ikmēneša maksājums sākot no 14,28 €

Atvērt nomaksas kalkulatoru

Photopoint nomaksas kalkulators

Lūdzu, pievienojiet preces savam iepirkumu grozam un izvēlieties maksājuma veidu "nomaksa"

Pamatinformācija

Need esmaklassilised passiivsed optilised seadmed jagavad ja ühendavad valgust fiiberoptilistes võrkudes. Neid on kolmes suuruses (väike, keskmine ja suur), et sobitada sümmeetrilist jaotussuhet vahemikus 1:2 kuni 1:64. Nendel moodulitel on ka meie

Need esmaklassilised passiivsed optilised seadmed jagavad ja ühendavad valgust fiiberoptilistes võrkudes. Neid on kolmes suuruses (väike, keskmine ja suur), et sobitada sümmeetrilist jaotussuhet vahemikus 1:2 kuni 1:64.

Nendel moodulitel on ka meie suure jõudlusega 1,8 m LSZH kiudoptilised kaablid, mis on tehases kokku pandud LC- või SC-pistikutega. Suure tihedusega keskkondade jaoks mõeldud OCM8 moodulid on meie väikseimad integreeritud jaotusmoodulid.

Need on virnastatavad ja optimaalse tiheduse ja kaablihalduse tagamiseks paigaldatavad CommScope'i OCSH-K-OCM6/8 riiulisse ja FIST-GR3 Top of Rack riiulisse. Need on saadaval ka sisseehitatud versioonidena, et neid hõlpsalt integreerida mis tahes kiudoptilisse jaotuskeskusesse või BUDI boxidesse

OCM8 on mõeldud kasutamiseks nii sise- kui ka väliskeskkonnas. Seega on nad võrdselt võimelised valgussignaale jaotama ja kombineerima, et pakkuda uut teenust mitmes eluruumis (MDU) kui ka keskkontoris võrgutegevuse jälgimiseks.

Mooduli saab hõlpsasti ka rakendusest eemaldada, ilma et see segaks teisi installitud komponente.Need passiivsed optilised jaoturid võivad teie võrgu levikut positiivselt mõjutada, laiendades võrku, vähendades vajalike kiudude arvu ja säästes juurutamiseks kuluvat aega.Lisaks saab neid vajaduse korral hõlpsasti teie võrku lisada, mis võimaldab teil CapExi kulutusi vajaduseni edasi lükata.

Izmēri un svars

Bruto svars
1 kg

Produktu kodi

EAN
2000000458359
Ražotāja kods
COMSP11WLL2

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.

Prece var tikt pasūtīta tikai mūsu interneta veikalā. Piegāde sākot no 7-10 darba dienām Igaunijas teritorijā.

Preču salīdzinājums

Aizvērt