LITTLE LIVE PETS RÄÄKIVAD LOOMAD Whiskers

Pamatinformācija

Ütle tere oma uuele parimale sõbrale! See armas loomake armastab paitamist ja rääkimist. Sinu loomake armastab öelda seda mida sa ütled. Salvestamine- Vajuta ja hoia nuppu all oma lemmiklooma rinnal. Nüüd ütle oma sõnum talle (kuni 10 sekundit). Sinu lemmikloomake kordab seda mis sa talle ütlesid. Et sinu lemmikloomake kordaks salvestatud sõnumit, vajuta nupule tema rinnal. Ta mäletab sinu lauset seni kuni sa ütled talle uue lause! Paitamine - Sinu lemmikloom armastab seda kui sa teda paitad. Paita teda õrnalt ja ta hakkab rõõmsamalt häält tegema ning lõpuks laulab! Magamine - Kui sa jätad oma lemmiklooma üksi hakkab ta aegajalt laulma, püüdes saada sinu tähelepanu. Kui sul veab siis ta võib korrata seda lauset, mida sa talle viimati ütlesid. Sinu lemmikloom jääb magama peale poolt tundi, aga sa saad ta alati üles ajada vajutades nupule tema rinnal. Siis võib mäng jälle alata!

Loomad on müügil eraldi! Komplektis 1 loomake ja kasutusjuhend. Tee oma valik: Barkles, LuveyDuck, Purrcilla, Scruffy, Snowball või Whiskers!

Prece ir arhivēta

Kasutatakse 2xAAA / LR03 tüüpi patareisid (ei kuulu komplekti)! Pakendi suurus: 20 x 15 cm.

Produktu kodi

Ražotāja kods
28152

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.
Prece nav pieejama. Papildus informācijai par pieejamību un iepriekšēju pasūtīšanu, lūdzu, sazinieties ar mums šeit.

Preču salīdzinājums

Aizvērt