BUCM2-CM25AB cable 240W USB-C USB-C, 2.5m 5

FREE SHIPPING
WITHIN ESTONIA!

10,99 €

Pamatinformācija

Premium ühenduskaabel USB-C USB-C andmete ja laadimise AXAGON BUCM2-CM25AB CHARGE kaabel USB-C meesühendustega mõlemas otsas. Kaabel on spetsiaalselt kavandatud arvutite, monitoride, sülearvutite, telefonide, tahvelarvutite ja teiste seadmete laadimi

Premium ühenduskaabel USB-C USB-C andmete ja laadimise AXAGON BUCM2-CM25AB CHARGE kaabel USB-C meesühendustega mõlemas otsas. Kaabel on spetsiaalselt kavandatud arvutite, monitoride, sülearvutite, telefonide, tahvelarvutite ja teiste seadmete laadimiseks ja toiteks. Samuti toetab see andmeedastuse kiirust kuni 480 Mb/s.

Kaabel on rakendanud uusimat Power Delivery 3.1 laadimistehnoloogia spetsifikatsiooni. See tehnoloogia pakub muu hulgas võimsust 240W, mis on üle kahekordne võrreldes Power Delivery 3.0-ga, mis pakub 100W. Saate kasutada mitte ainult (Standard Power Range SPR) pingeid 5, 9, 15 ja 20V koos 5A vooluga, vaid ka piisavalt võimsust kindlate pinge väärtustega 28, 36 ja 48V koos maksimaalse vooluga 5A (Extended Power Range - EPR). Tänu uuele PD 3.1 tehnoloogiale saate kaablit kasutada ka palju võimsamate seadmete, nagu mänguarvutid, 4K monitorid, elektritööriistad või üha populaarsemad elektritõukerattad, toiteks. Kaabli ja selle praeguste võimaluste tuvastamiseks on kaablis integreeritud E-Mark kiip. Kaabel on ühilduv ka Quick Charge, PPS, Samsung AFC ja SFC, Apple, SMART ja teiste laadimistehnoloogiatega.

Vastupidav, pikaealine kaabel on varustatud metallist terminalide, nikkelkattega ühenduste ja kullatud kontaktidega. Kaabli juhtmed on valmistatud tina kattega hapnikuvabast vasest. Kvaliteetne, painduvast TPE-st valmistatud kaabli isolatsioon tagab maksimaalse vastupidavuse ja säilitab piisava paindlikkuse. Kaabli lõpliku tugevuse tagab nailonpunutis. Boonusena on kaasas praktiline rihm kaabli lihtsaks pakkimiseks.

Toitekaablid 22AWG (väiksem number = suurem ristlõige ja madalam juhtme takistus) tagavad kiire laadimise telefonidele ja teistele mobiilsetele seadmetele.

Andmejuhtmed 30AWG koos kvaliteetse ekraaniga tagavad usaldusväärse andmeedastuse. Topeltvarjestus kaitseb edastatud signaale ebasoodsa segamise eest.

Nailonpunutis koos kaablitihendiga vähendab oluliselt ohtlikku kaabli painutamist. Kaabli eluiga on pikendatud üle 8000 standardse painde. Kaabli mehaanilist vastupidavust suurendavad ka alumiiniumist terminalikatted.

Ühendused:
2x USB-C (M) meesühendus.

Muud omadused:
ANDMEEDASTUS JA KIIRLAADIMINE - samaaegne andmete edastamine ja ühendatud seadme laadimine.
USB 480Mbps (USB 2.0), ühildub USB 1.1-ga.
Toetab 480 / 12 / 1.5 Mb/s edastuskiiruseid.
Toetatud laadimistehnoloogiad: Power Delivery 2.0/3.0/3.1 - 240W (48V/5A), Qualcomm Quick Charge 2.0 / 3.0 / 4+, PPS, Samsung Adaptive Fast Charging ja Super Fast Charging, Huawei Fast Charge Protocol, Apple Fast Charging, SMART Charging ja teised.
Toetab Extended Power Range (EPR) spetsifikatsiooni kuni 240W ja Standard Power Range (SPR) spetsifikatsiooni kuni 100W.
Toetab kiirlaadimist kuni 5A vooluga.
Integreeritud E-MARK kiip.
Kaabel sisaldab toitejuhtmeid 22AWG, andmejuhtmeid 30AWG.
Tina kattega hapnikuvabad vaskjuhtmed oksüdatsiooni vähendamiseks, juhtivuse suurendamiseks ja selge signaali edastamiseks ilma moonutusteta.
Varjestus tsingitud fooliumi ja hapnikuvaba vase punutisega minimeerib segamist ja takistab signaali kadu.
Nikkelkattega ühendused ja kullatud kontaktid takistavad oksüdatsiooni ja tagavad usaldusväärse ühenduse.
Sobib arvutitele, sülearvutitele, mobiiltelefonidele, tahvelarvutitele, akupankadele, elektritööriistadele ja teistele seadmetele, millel on USB-C ühendus.

Muud andmed:
kaabli pikkus 2.5 m,
kaabli välimine läbimõõt 4.6 mm.

Pakend sisaldab:
USB-C M USB-C M must kaabel,
rihm kaabli lihtsaks pakkimiseks,
pakendatud trükitud ja suletud fooliumpakendisse riputusaasaga.


Cable length 2.5
Type Cable
Usage For smartphone
Usage Computer
Usage Power cable
Connectors #1 USB Type C Male
Connectors #2 USB Type C Male
Standard USB 1.1
Standard USB 2.0
Color Black
Weight 90
Accessories included USB-C M USB-C M black cable, tightening strip, packed in a printed and sealed foil package with hanging hole.

Specifikācijas

Kabeļa garums
250 cm
Krāsa
Melna / sudrabota

Izmēri un svars

Bruto svars
0.09 kg
Iepakojuma platums
12 cm
Iepakojuma augstums
20 cm
Iepakojuma garums
2 cm

Produktu kodi

EAN
8595247907424
Ražotāja kods
AKAXNTUCM2CM25A

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.

Prece var tikt pasūtīta tikai mūsu interneta veikalā. Piegāde sākot no 7-10 darba dienām Igaunijas teritorijā.

Preču salīdzinājums

Aizvērt