Cable USB-C to USB-C Baseus Cafule, 100W, 2m (white)

Pamatinformācija

Kiirlaadimiskaabel Baseuselt Kaabel on mõeldud sülearvutite, tahvelarvutite ja telefonide laadimiseks tootjatelt nagu Apple, Samsung, Huawei, Honor ja Xiaomi. USB-C kuni USB-C kaabel toetab kiirlaadimise standardeid: Power Delivery, Huawei Super Char

Prece ir arhivēta

Kiirlaadimiskaabel Baseuselt

Kaabel on mõeldud sülearvutite, tahvelarvutite ja telefonide laadimiseks tootjatelt nagu Apple, Samsung, Huawei, Honor ja Xiaomi. USB-C kuni USB-C kaabel toetab kiirlaadimise standardeid: Power Delivery, Huawei Super Charge 5A ja Quick Charge 3.0 ning andmeedastust kiirusega 480 Mbit/s.

Kaabli viimistlus

Tänu integreeritud disainile, tsingisulamist ja UV-kattega materjalile on kaabel vastupidav oksüdatsioonile ja värvikaotusele. Kaabli pistikud on vastupidavad kulumisele ja oksüdatsioonile, nii et need sobivad kindlalt pordidesse ka pikaajalise kasutamise järel. Nailonpunutis tagab täiendava kaitse, paindlikkuse ja vastupidavuse ning lihtsustab hoiustamist. Lisaks on kaabli ühendus pistikuga tugevdatud painduva TPE-ga. Velcro rihm takistab kaabli sattumist sõlme ja aitab hoida seda korras. Lisaks on kaabel saadaval valges, lillas, rohelises ja mustas värvitoonis.

Turvalisus

Kasutades nutikat laadimistehnoloogiat, kaitseb kaabel teie seadet ülelaadimise, ülelaadimise, ülepinge, ülekuumenemise, ülekoormuse, lühise ja elektromagnetvälja eest, nii et nii kaabel kui ka laetav seade on kaitstud. Lisaks saate laadimise ajal kasutada telefoni ilma muretsemata, et ühenduskoht üle kuumeneks ja kahjustaks akut. Lisaks on kaabel varustatud tilklaadimisrežiimiga, nii et saate telefoni öösel laadida ilma muretsemata, sest seade lülitub automaatselt varurežiimi, kui see laeb.

Mudel CATJK-D02
Võimsus 100W (5A/20V)
Andmeedastus 480 MB/s
Kaabli pikkus 2m
Viimistlus tsink + nailon
Sobivus Seadmed, millel on USB-C ühendus
Värv valge

Produktu kodi

EAN
6953156202375
Ražotāja kods
CATJK-D02

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.
Prece nav pieejama. Papildus informācijai par pieejamību un iepriekšēju pasūtīšanu, lūdzu, sazinieties ar mums šeit.

Preču salīdzinājums

Aizvērt