Transcend DrivePro 10 Camera incl. 64GB microSDXC

89,99 €

Ikmēneša maksājums sākot no 2,69 €

Atvērt nomaksas kalkulatoru

Photopoint nomaksas kalkulators

Lūdzu, pievienojiet preces savam iepirkumu grozam un izvēlieties maksājuma veidu "nomaksa"

Pamatinformācija

Transcend DrivePro 10 kaamera koos 64GB microSDXC-ga DrivePro 10 Transcendi kompaktne ja minimaalselt kujundatud DrivePro 10 salvestuskaamera on varustatud kõrge tundlikkusega pildisensoriga, mis suudab jäädvustada kõrge resolutsiooniga pilte äärmise

Uzmanību: atlikušas tikai pāris preces!

Transcend DrivePro 10 kaamera koos 64GB microSDXC-ga

DrivePro 10
Transcendi kompaktne ja minimaalselt kujundatud DrivePro 10 salvestuskaamera on varustatud kõrge tundlikkusega pildisensoriga, mis suudab jäädvustada kõrge resolutsiooniga pilte äärmiselt peenete värvitoonidega, isegi madala valgustatuse tingimustes. 140° lai vaatenurk tagab parima katvuse teel; kuni 1440P 2K QHD salvestamine 30 kaadrit sekundis, et jäädvustada iga oluline detail; Wi-Fi ühenduvus reaalajas jälgimiseks nutiseadmetel; ja hädaolukorra salvestamine optimaalseks kaitseks.

Nägemine isegi öösel
DrivePro 10-l on kõrge tundlikkusega pildisensor, mis suudab jäädvustada teravaid, kõrge resolutsiooniga pilte eredates ja rikkalikes värvides isegi madala valgustatuse tingimustes, mis teeb sellest ideaalse valiku päeva- ja öösel filmimiseks. Sellel on 140° lai vaatenurk, mis pakub laia vaatevälja.

Kompaktne ja diskreetne
DrivePro 10 on kompaktse ja diskreetse disainiga, mis võimaldab paindlikku paigaldamist esi- või tagaaknale. Kuna DrivePro 10 saab lihtsalt peita tagaotsapeegli taha, tagab see juhtidele takistusteta vaate teele ette või sõiduki taha.

Sujuv ja detailne salvestus
DrivePro 10 toetab 1440P 2K QHD salvestust 30 kaadrit sekundis, pakkudes sujuvat salvestust. Saate suurendada mis tahes pilti ja hõlpsalt näha olulisi detaile, nagu näiteks numbrimärke.

WLAN-ühenduvus
DrivePro 10-l on Wi-Fi ühenduvus, mis töötab koos DrivePro rakendusega, et saaksite salvestust reaalajas taasesitada ja alla laadida. See tähendab lihtsat juurdepääsu videomaterjalile juhtumite raporteerimiseks õiguskaitseorganitele ja kindlustusettevõtetele, näiteks ilma mälukaarti eemaldamata.

Sisseehitatud laetav aku
Toitekatkestuse korral saab DrivePro salvestuskaamera sisseehitatud liitium-polümeeraku ajutiselt toita, kuni salvestatud failid on turvaliselt salvestatud, et vältida oluliste piltide kaotsiminekut failikahjustuste tõttu.

Vorminguvaba tehnoloogia
DrivePro 10-ga on kaasas Transcendi mälukaart, mis on valmistatud kvaliteetsest NAND-välkmälust ja on testitud ekstreemsetes keskkonnatingimustes. Lisaks kasutab salvestuskaamera viimast vorminguvaba tehnoloogiat, et vähendada mälukaardi vigu, kõrvaldades vajaduse sagedase vormindamise järele.

Märkus: Sõltuvalt mälukaardi tegelikust kasutamisest ja seisukorrast võib kasutaja kaardi perioodiliselt vormindada parima salvestusjõudluse saavutamiseks.


Type Dashcam
Storage Medium (min) microSDXC Class 10
Max. Memory Card Capacity (GB) 512
Max. Video Resolution WQHD (1440p)
Continuous Shooting (max. Pictures/Sec.) 30
WLAN 802.11n
Rechargeable Battery Integrated
Colour Black
Battery Type Lithium Polymer

Pagarinātās garantijas un apdrošināšana:

  • Additional warranty (2 years) - 19,99 €
  • Additional warranty + insurance (2 + 1 year) - 29,99 €
  • Insurance (1 year) - 19,99 €
  • Insurance (2 years) - 29,99 €

Izvēlieties piemērotu pagarināto garantiju un apdrošināšanu, veicot norēķinu.


Citi

Akumulatora tips
Litija polimēru akumulators
Krāsa
Melna / sudrabota

Izmēri un svars

Bruto svars
0.35 kg
Iepakojuma platums
140 cm
Iepakojuma augstums
5.8 cm
Iepakojuma garums
2.9 cm

Produktu kodi

EAN
0760557862109
Ražotāja kods
TS-DP10A-64G

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.

Prece var tikt pasūtīta tikai mūsu interneta veikalā. Piegāde sākot no 4-7 darba dienām Igaunijas teritorijā.

Preču salīdzinājums

Aizvērt