Fujifilm instax mini 99 black

Pamatinformācija

Kohekaamera: Fujifilm instax mini 99 Klassikaline kaameradisain, mattmust pind, elegantne nupustik: iga pind, iga serv ja iga nurk sellel kaameral on täiuslikult viimistletud. Tavaline foto või selfi? Sellel kaameral on kaks päästikut, et saaksite se

Prece ir arhivēta

Kohekaamera: Fujifilm instax mini 99

Klassikaline kaameradisain, mattmust pind, elegantne nupustik: iga pind, iga serv ja iga nurk sellel kaameral on täiuslikult viimistletud.

Tavaline foto või selfi? Sellel kaameral on kaks päästikut, et saaksite seda võimalikult lihtsalt kasutada. Üks küljel maastikuvormingus piltide jaoks ja üks eespool portreede jaoks. Mõlemad päästikud aitavad lihtsat käsitsemist, olenemata vaatenurgast.

Valmis pildistamiseks statiivilt: INSTAX MINI 99 kohekaameral on statiivikeere ja alus, kui kaamerat pole paigaldatud.

Praktiline õlarihmad: Kaamera on alati sinuga! Õlarihmas saate hõlpsalt riputada INSTAX MINI 99 kohekaamera õlale, kui lähete kontserdile, näitusele või tänavapeole.

Keskendu oma objektile: Keerake objektiivi ratast, et kaamera sisse lülitada. Pöörake maastikuvormingus piltide jaoks kaugemale. Pöörake ratas makrovormingus lähivõtete jaoks või standardrežiimis kõige muu jaoks.

Käsitsi vinjett: Kasutage vinjettlülitit, et tumendada oma kohefoto servad ja tõmmata tähelepanu pildi keskpunktile. Lülitage see sisse ja objektiivi ava aheneb, luues tugeva kunstilise efekti. Lülitage see välja, et jäädvustada kogu saadaval olev valgus loomulikuma foto jaoks.

Valmis selfi jaoks: Nautige seismist nii kaamera ees kui ka taga, keerates objektiivi makrovormingusse (ideaalne selfide jaoks). Kogege põnevust, kui INSTAX MINI 99 kohefoto tuleb välja ja areneb teie silme all lõplikuks selfiks.

Alati õige valgus: Täitevälk, punasilmsuse eemaldamine, automaatvälk või välk välja - INSTAX MINI 99 abil saate välgu funktsiooni valida täpselt nii, nagu soovite. Neid on lihtne valida ja muuta oma kohefotode tooni, et maksimeerida oma loomingulist väljendust.

Režiimid õigele hetkele: Õige pildistamisrežiimiga saab iga üksik kohefoto olema edukas. Need mitte ainult ei ole lihtsad vahetada, vaid aitavad ka jäädvustada objekte nende tõelises analoogvormingus.

Automaatrežiim: Iga päevaste piltide jaoks reguleeritakse välku ja säriaega vastavalt täiusliku heleduse saavutamiseks.

Siseruumide režiim: Tooge valgus pimedatesse siseruumidesse siseruumide režiimiga ja jäädvustage subjekt ja taust harmoonilises teravuses.

Sportrežiim: Hägustumise vähendamiseks peaksite valima spordirežiimi, kui pildistate objekte nagu lapsed, loomad ja sportlased, kes ei seisa paigal kahe sekundi jooksul.

Kahekordse särituse režiim: Tehke kaks eraldi pilti ja ühendage need, et luua kohefoto. Ideaalne oma lugu jutustamiseks loominguliselt põnevalt ja abstraktsel viisil.

Pika särituse režiim: Selle režiimiga saate jäädvustada atraktiivseid valgusribasid ja öövaateid. Kui hoida katikut avatuna kuni 10 sekundit, saate öö ellu äratada valgusega.

Enesepäästik: Vajutage katikunuppu, seadke stseen (teil on umbes 10 sekundit) ja "klõpsake", pilt on tehtud.

Omadused:

  • Pildistamisrežiim: automaatne, siseruum, sport, kahekordne säritus, pikk säritus
  • Loomingulised funktsioonid: vinjett ja värviefektid (tuhmuv roheline, soe toon, hele sinine, pehme magenta, seepia, valguslekke)
  • Tõeline pildiotsija
  • Fookuskaugus: 60 mm
  • Avaväärtus: F12,7
  • Pildistamisvahemik: makro (30 kuni 60 cm), standard (60 cm kuni 3 meetrit), maastik (alates 3 meetrit)
  • Säriaeg: 1,8 - 1/400 sekundit
  • Pikk säritus kuni 10 sekundit
  • Automaatne särituse juhtimine
  • Automaatne välk (automaatne valguse seadistus)
  • Taaslaadimisaeg - 6,5 sekundit või vähem (uute patareide kasutamisel)
  • Välgu ulatus 30 cm kuni 2,7 meetrit
  • Enesepäästik: umbes 10 sekundit
  • LCD-ekraan
  • Taaslaetav aku: 1x NP-70S
  • Laadimisaeg: umbes 1 kuni 2 tundi
  • Mõõtmed (L x K x S) 10,4 x 11,8 x 6 cm
  • Kaal: 340 g

Film Format (mm) 86 x 54
Picture Size (mm) 62 x 46
Focal Length (mm) 60
Apertures 12,7
Focus Range (cm) 30 -
Shutter Speed (sec.) 1,8 - 1/400
Energy Supply Integrated Rechargeable Battery
Type of Battery / Rechargeable Battery Li-Ion Rechargeable Battery
Required Number of Batteries / Rechargeable Batteries 1
Colour Black

Specifikācijas

Filmiņas izmērs
86 × 54 mm
Attēla izmērs
62 × 46 mm
Objektīvs
60 mm objektīvs
Fokusēšana
0,3 m – ∞
Barošanas avots
Iebūvēts akumulators

Vispārīgi

Krāsa
Melna / sudrabota

Izmēri un svars

Bruto svars
0.6 kg
Iepakojuma platums
160 cm
Iepakojuma augstums
11.8 cm
Iepakojuma garums
6 cm

Produktu kodi

EAN
4547410529869
Ražotāja kods
16823519

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.
Prece nav pieejama. Papildus informācijai par pieejamību un iepriekšēju pasūtīšanu, lūdzu, sazinieties ar mums šeit.

Preču salīdzinājums

Aizvērt