Videoregistraator DrivePro 520, Transcend

Pamatinformācija

Neile, kes muretsevad teel toimuva pärast, on DriverPro 520 on ideaalne kaaslane pakkudes turvatunnet nii juhile kui ka kaasreisijatele. 130-kraadine vaatenurk, f/1.8 ava ja 6 klaasiga objektiiv annavad võimaluse salvestada Full HD 1080p (30fps) videosid ja jäädvustada iga detail teel. 180 kraadi keeratava ja nelja infrapuna-LEDiga tagumise objektiiviga saab salongis toimuvat filmida isegi öösel. DrivePro 520 on lihtne paigaldada ja kasutada, juhtmevaba ühendus annab võimaluse oma videosid jagada, striimida ja laadida mobiilseadmesse.

Prece ir arhivēta

Kõikehõlmav kahe objektiiviga kaamera
Kaks objektiivi annab võimaluse samaaegselt filmida nii teel kui salongis toimuvat. Innovatiivne kuue klaasiga objektiiv ja suur f/1.8 ava kohanduvad kõikides oludes ja jäädvustavad sündmusi Full HD 1080p formaadis nii päeval kui öösel. Neli infrapuna-LEDi tagumise kaamera ümber muudavad videopildi detailseks nii kehva valgusega oludes kui ka öösel.

Kaasa 32GB microSD mälukaart
32GB mälukaart annab võimaluse salvestada kuni 6000 tundi Full HD videot. Transcendi mälukaartide vastupidavust ja eluiga suurendavad tippklassi MLC NAND kiibid.

Salvesta iga kriitiline hetk
Avarii korral tuvastab DriverPro 520-i G-Sensor automaatselt kokkupõrke ja alustab iseseisvlat filmimist. Olulist salvestust ei salvestata üle, veendumaks, et kriitiline hetk ja mõned sekundid enne seda saavad jäädvustatud.

Lae videod mobiilseadmesse
Tasuta DriverPro rakendus ja juhtmevaba ühendus lasevad hõlpsasti videosid laadida, jagada ja striimida iOS või Android nutitelefoni ja tahvelarvutisse. Sellisel moel muutub tõendusmaterjalina edastatav videosalvestus kättesaadavaks nii politsei kui ka kindlustusfirmade juures.

GPS
Sisseehitatud GPS vastuvõtja on võimeline teie videosalvestusele lisama kellaaega, kuupäeva ja koordinaate. DriverPro Toolbox programm arvutis näitab teile marsruuti koos täiendava infoga - koordinaadid, kiirused, ajad.

Mugav ülesvõtte funktsioon
Lihtne viis filmimise ajal kiireid ülesvõtteid teha hõlbustab näiteks avariijärgsete purustuste jäädvustamist sündmuskohal.


Videokaamera tüüp Videoregistraator
Sensor CMOS
Ava vahemik f/1,8
Integreeritud mikrofon Jah
Salvestusformaadid MOV
Foto salvestamise resolutsioon kuni 1920x1080 px
Video salvestamise resolutsioon kuni 1920x1080 px
Salvestamise resolutsioon Full HD
WiFi Jah
WiFi Jah
Eriomadused Kahe läätsega
Tootja Transcend
Värvus must
Aku tüüp Li-Polymer
Toide Aku

Produktu kodi

EAN
760557832881
Ražotāja kods
TS32GDP520M

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.
Prece nav pieejama. Papildus informācijai par pieejamību un iepriekšēju pasūtīšanu, lūdzu, sazinieties ar mums šeit.

Preču salīdzinājums

Aizvērt