SARAMONIC UWMIC9 SP-RX9 RECEIVER

157,99 €

Ikmēneša maksājums sākot no 5,38 €

Atvērt nomaksas kalkulatoru

Photopoint nomaksas kalkulators

Lūdzu, pievienojiet preces savam iepirkumu grozam un izvēlieties maksājuma veidu "nomaksa"

Pamatinformācija

Wireless 2-channel audio receiver and mixer for smartphones. Part of the Saramonic UwMic9 system and ideal for making professional videos with iOS or Android mobile devices.

Uzmanību: atlikušas tikai pāris preces!

Saramonic SP-RX9 on kompaktne kahekanaliline traadita helivastuvõtja ja mikser, mis on spetsiaalselt loodud nutitelefonide jaoks. Sellel on sisseehitatud aku, mida saab laadida 5V DC sisendist või USB-C kaudu, ning see sisaldab telefoni hoidikut, käepidet ja komplekti erinevate ühenduste jaoks vajalike kaablitega. Vastuvõtja ülaosas asuv standardne kingakinnitus sobib tarvikute lisamiseks. Kasutage seda koos kuni kahe Saramonic TX9 traadita lavamikrofoniga, et salvestada kvaliteetset heli. Sisseehitatud kahekanaliline mikser võimaldab täpset helikontrolli erinevatest allikatest. Saramonic UwMic9 süsteem töötab UHF-sagedusribal ja sellel on ulatus kuni 100 meetrit avatud aladel või 60 meetrit, kui asukoht on takistustega. Suurepärane ühenduvus SP-RX9 on mugavas komplektis, millel on suurepärased ühenduvusvõimalused helisisendi jaoks. Kaks 3,5 mm mini-pesa, mini-XLR-pesa ja mikro-USB-pesa koos kaasasolevate adapteritega USB-C ja Apple Lightning jaoks. Komplektis on ka mini-XLR kuni XLR adapter ning kuna mini-XLR-pesa pakub fantoomtoite, saate SP-RX9 isegi kasutada professionaalse mikrofoniga! Kiire seadistus Vastuvõtja on lihtne kasutada tänu infrapuna sünkroniseerimisele saatja ja vastuvõtja vahel, automaatse skannimisfunktsiooniga, mis otsib automaatselt saadaolevat edastussagedust, ning suurele ja selgele LCD-ekraanile. Valitav väljundrežiim võimaldab teil valida väljundsignaali mono või stereo. SP-RX9-l on ka kõrvaklappide pesa, mis võimaldab reaalajas jälgida heli kõrvaklappide abil. Peamised omadused Traadita nutitelefoni helivastuvõtja, mis on ühilduv Saramonic TX9 saatjaga Usaldusväärne ringhäälingukvaliteediga heli Kahekanaliline helimikser Sagedus 514 MHz - 596 MHz (UHF-sagedusriba) 96 valitavat kanalit Helisisend: kaks 3,5 mm mini-pesa, üks mini-XLR ja üks mikro-USB (USB-C / Lightning) Fantoomtoitega mini-XLR sisend professionaalsete XLR-mikrofonide jaoks 3,5 mm kõrvaklappide pesa heli jälgimiseks Lihtne lugeda LCD-ekraan Komplektis olevad tarvikud Telefoni hoidik Käepide USB tüüp-A kuni tüüp-C laadimiskaabel Mikro-USB kuni USB tüüp-C kaabel Mikro-USB kuni USB Lightning kaabel 3,5 mm TRS kuni TRRS heliväljundikaabel Mini-XLR kuni standard-XLR kaabel

Pagarinātās garantijas un apdrošināšana:

  • Additional warranty (2 years) - 29,99 €
  • Additional warranty + insurance (2 + 1 year) - 39,99 €
  • Insurance (1 year) - 29,99 €
  • Insurance (2 years) - 49,99 €

Izvēlieties piemērotu pagarināto garantiju un apdrošināšanu, veicot norēķinu.


Produktu kodi

EAN
6971008023626

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.

Prece var tikt pasūtīta tikai mūsu interneta veikalā. Piegāde sākot no 4-7 darba dienām Igaunijas teritorijā.

Preču salīdzinājums

Aizvērt