Miops Smartphone Shutter Release MD-S2 with S2 cable for Sony

FREE SHIPPING
WITHIN ESTONIA!

32,99 €

Pamatinformācija

Miopsi mobiilne dongel on kaabel, mis ühendab teie iOS/Android nutitelefoni või tahvelarvuti teie DSLR- või peegelkaameraga. Miopsi mobiilirakendus kasutab nutitelefoni võimekust, et pakkuda loovaid režiime nagu vibratsioon, heli, liikumine ja kaugus

Uzmanību: atlikušas tikai pāris preces!

Miopsi mobiilne dongel on kaabel, mis ühendab teie iOS/Android nutitelefoni või tahvelarvuti teie DSLR- või peegelkaameraga. Miopsi mobiilirakendus kasutab nutitelefoni võimekust, et pakkuda loovaid režiime nagu vibratsioon, heli, liikumine ja kaugus või isegi erinevad ajalapse režiimid, et käivitada teie kaamera. See pakub ka põhilisi katiku vabastamise režiime nagu vajutus ja hoidmine, vajutus ja lukustamine, ajastatud vabastus, enesetimer ja HDR. Kõige erakordsem omadus on "stsenaariumi" režiim, mis ühendab kõik saadaolevad käivitusvalikud, et luua maagiat. Lisaks saate oma soovitud režiimi või järjestuse ajastada, et see käivituks igal ajal. Combi S2-kaabel See kombinatsioon sisaldab lisaks mobiilsele dongli kaablile ka S2-kaablit. Selle kombinatsiooni abil saate ühendada oma nutitelefoni näiteks Sony kaameratega. Saadaval on ka teisi kaableid peaaegu igat tüüpi Canon, Nikon, Sony, Panasonic, Olympus, Samsung ja Fujifilm kaamerate jaoks. Kõigi saadaolevate kaablite vaatamiseks otsige "Miops ühenduskaabel". Ühilduvad kaamerad mobiilne dongel Kui soovite ühendada oma kaamerat nutitelefoniga või tahvelarvutiga, vajate mobiilset dongli kaablit ja lisakaablit, mis on ühilduv teie kaameraga. Pakume mitmeid kaableid peaaegu igat tüüpi Canon, Nikon, Sony, Panasonic, Olympus, Samsung ja Fujifilm kaamerate jaoks. Kõiki saadaolevaid kaableid saate vaadata valikuliste tarvikute juures. - Kaablivabastus - Vajutus ja hoidmine - Vajutus ja lukustamine - Ajastatud vabastus - Enesetimer - Ajastatud vabastus ja enesetimer - Põhiline ajalapse - Pika säriajaga ajalapse - Lambi järkjärguline muutmine ajalapse - Tee ajalapse - HDR ajalapse - HDR režiim - Helirežiim - Vibratsioonirežiim - Liikumisrežiim - Stsenaarium (sisaldab ajastamist) See toode sobib järgmistele kaameratele: Kui teil on mõni muu kaamera, võtke meiega ühendust sobiva toote saamiseks. 1x Miopsi mobiilne dongel iOS-ile ja Androidile; 1x S2-kaabel

Produktu kodi

EAN
791154017692

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.

Prece var tikt pasūtīta tikai mūsu interneta veikalā. Piegāde sākot no 7-10 darba dienām Igaunijas teritorijā.

Preču salīdzinājums

Aizvērt