Card game TopTrumps' Paw Patrol 20

5,99 €

Pamatinformācija

Top Trumps'i kaardimängu Paw Patrol 20 Top Trumps on rohkem kui lihtsalt kaardid! See on mäng, mis on 50 aastat üle maailma tuntud ja kaasahaarav kõigile, olenemata vanusest ja huvialadest. On loodud tuhandeid Top Trumpsi väljaandeid, alates linnade

Top Trumps'i kaardimängu Paw Patrol 20

Top Trumps on rohkem kui lihtsalt kaardid! See on mäng, mis on 50 aastat üle maailma tuntud ja kaasahaarav kõigile, olenemata vanusest ja huvialadest. On loodud tuhandeid Top Trumpsi väljaandeid, alates linnade kuni spordi väljaanneteni. Poolas purustatakse populaarsusrekordid Poola rahvuskoondise või tuntud multikate tegelaste, nagu Paw Patrol või My Little Pony väljaannetega. Igal kaardil leiate mitte ainult oma lemmiktegelase või koha, vaid ka atribuutide kujul olevat teavet, mis viib meid võiduni! Vööga paigutatud korralikus plastkarbis saab see meid saatma kõige kaugemal ekspeditsioonil ja muudab igasuguse reisi nauditavamaks.

Paw Patroli kaardimäng

Suurepärane kaardimäng kõigile armsate koerte fännidele. Kontrollige, kui hästi te oma lemmiktegelasi tunnete. Või võib-olla õpite nende kohta midagi uut? Mängu saab mängida suvaline arv inimesi, kuid mitte vähem kui kaks. Top Trumpsi lahingumängul on palju versioone ja see ühendatakse sageli populaarsete litsentsidega. Mäng põhineb Paw Patroli tegelastel. Kontrollige, milline tegelane näitab suuremat lojaalsust ja tugevust ning kes on ahne. Kas Rubble'l on võimalus Skye'ga otsest võitlust võita? Rända koos oma lemmiktegelastega Adventure Bay ümber, võitle omaduste eest, kogu kõik kaardid ja võida!

Paw Patroli mängureeglid

Segage kaardipakk ja jagage need kõigile mängijatele, kes peavad neid seejärel näoga all hoidma. Võtke oma virna pealt esimene kaart, keerake see ümber ja valige üks atribuutidest. Ülejäänud mängijad pööravad samuti oma virna pealt esimese kaardi, andes oma väärtused valitud omadusele. Kui teil oli kõrgeim punktide arv, võidate oma käigu ja võtate vastase kaardid, asetades need oma virna põhja. Olete võitja, kui saate kõik vastase kaardid!


Brand Canine patrol
Gender Girls
Type Children
Min. Number of players 2
Max. Number of players 4
Game time 15
Language version Polish
Minimum age 6
Part number 38256
Accessories included 33 cards in a practical plastic box
Gender Boys

Izmēri un svars

Bruto svars
0.12 kg
Iepakojuma platums
8.5 cm
Iepakojuma augstums
14 cm
Iepakojuma garums
1.5 cm

Produktu kodi

EAN
5036905038256
Ražotāja kods
WGWINK0UC038256

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.

Prece var tikt pasūtīta tikai mūsu interneta veikalā. Piegāde sākot no 7-10 darba dienām Igaunijas teritorijā.

Preču salīdzinājums

Aizvērt