Body trimmer for men Floves RFCD-8106

17,99 €

Pamatinformācija

FLOVES RFCD-8106 kehatrimmer meestele RFCD-8106 trimmer on spetsiaalselt meestele mõeldud, pakkudes põhjalikku kehahooldust. Seda saab kasutada intiimpiirkonna, kaenlaaluste ja rindade täpseks trimmimiseks. Peened ja ohutud keraamilised terad vähend
FLOVES RFCD-8106 kehatrimmer meestele RFCD-8106 trimmer on spetsiaalselt meestele mõeldud, pakkudes põhjalikku kehahooldust. Seda saab kasutada intiimpiirkonna, kaenlaaluste ja rindade täpseks trimmimiseks. Peened ja ohutud keraamilised terad vähendavad oluliselt lõikude, sissekasvanud karvade ja ärrituse riski, tagades suurepärased tulemused. Tänu IPX7 veekindlusele saate seadet duši all kasutada ilma muretsemata. LED-indikaatorid annavad teavet tööseisundi kohta. Komplektis on lisatarvikud mugavaks kasutamiseks. Efektiivne jõudlus FLOVES seadme täiustatud, pehmed ja ohutud keraamilised terad võimaldavad teil teha täpset trimmimist tundlikes piirkondades, nagu kubemeala. Tänu viimistletud disainile väheneb lõikude, sissekasvanud karvade ja ärrituse oht märkimisväärselt, tagades tõhusa ja ohutu kehahoolduse. Vaatamata suurele efektiivsusele töötab seade üsna vaikselt. Enne ja pärast iga kasutamist soovitatakse kasutada kaasasolevat teraõli. Ohutu kasutamine RFCD-8106 on varustatud LED-turvaindikaatoriga ja sellel on IPX7 veekindlus, mis tähendab, et trimmer on mõeldud nii märjaks kui ka kuivaks kasutamiseks. Olgu teil siis vaja kiiret ja õrna viimistlust või põhjalikku hooldust, saate seadet duši all kasutada ilma muretsemata. Pikk tööaeg RFCD-8106 trimmer on varustatud 800 mAh liitium-polümeerakuuga, mis tagab pika tööaja. See võimaldab teil keskenduda trimmimisele ilma laadimiskatkestusteta. Seadme energiaga taastumine võtab vaid umbes 90 minutit. Komplektis: - Trimmer x1 - Laadimisdokk x1 - Kammikinnitus x1 - USB laadimiskaabel x1 - Puhastushari x1 - Õli x1 - Kasutusjuhend x1 Tootja: FLOVES Mudel: RFCD-8106 Aku tüüp: liitium-ioon Aku maht: 800 mAh Laadimisaeg: umbes 90 minutit Veekindlus: IPX7

Produktu kodi

EAN
0785691422446
Ražotāja kods
RFCD-8106

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.

Prece var tikt pasūtīta tikai mūsu interneta veikalā. Piegāde sākot no 4-7 darba dienām Igaunijas teritorijā.

Preču salīdzinājums

Aizvērt