Dolls Evi Love Friends on bikes

12,99 €

Pamatinformācija

Evi Love 105733567 Mulatto nukk koos oma mulatto sõbraga, kolmerattalised nukud, komplektis 2 nukku 12 cm Evi ja tema parim sõber, mõlemad kolmerattalistel. KOGUMIS- JA MUUTMISNUKK: Evi LOVE nukk on Steffi Love'i armas väike õde, tal on võluv pikad

Evi Love 105733567 Mulatto nukk koos oma mulatto sõbraga, kolmerattalised nukud, komplektis 2 nukku 12 cm

Evi ja tema parim sõber, mõlemad kolmerattalistel.

  • KOGUMIS- JA MUUTMISNUKK: Evi LOVE nukk on Steffi Love'i armas väike õde, tal on võluv pikad juuksed, lõputult hobisid, armastab loomi ja on alati ideaalselt riides igaks sündmuseks.
  • PARIMAD SÕBRAD: Evi ja tema sõber jagavad samu kleite ja jalgrattaid, kuid erinevates värvides; nukud saavad koos oma jalgratastel sõita väljasõitudele.
  • VARUSTUS: Evi'l on pikad blondid juuksed, roosad mesilastega kleit ja roosa jalgratas, samal ajal kui tema sõbral on kohevad mustad juuksed, sinine liblikatega kleit ja sinine jalgratas.
  • ERINEV = VÕRDNE: nukkudel on erinev nahavärv ja erinevad silmavärvid, mis õpetab lastele mitmekesisust ja võrdsust; see komplekt arendab lastes tolerantsust, aktsepteerimist ja austust.
  • TOETA KIRE ARENDAMIST: Evi komplektid aitavad kujundada kujutlusvõimet ja arendada väikelastel vastutustunnet ja hoolivust; mängimine annab võimaluse avastada hobisid ja järgida kirgi.
  • SUURUS JA EESMÄRK: nukud on 12 cm; mänguasi lastele alates 3. eluaastast.

Evi Love komplektid toetavad laste emotsionaalset arengut. Evi Love on 12 cm nukud paljudes teemaversioonides, seega pakub nendega mängimine iga kord uusi kogemusi, Evi Love'i maailmas valitseb armastus, headus, vastastikune austus ja seikluste loomise rõõm. Ideid koos lapsega mängimiseks leiate aadressilt www.swiatevi.pl.


Brand Evi Love
Series Others
Minimum age 3
Gender Girls
Batteries included No
Power Not applicable
Height 12
Part number 105733567
Other features Packaging dimensions: 7 x 20 x 16 cm
Battery-powered product no

Izmēri un svars

Bruto svars
0.2 kg
Iepakojuma platums
18 cm
Iepakojuma augstums
13 cm
Iepakojuma garums
6 cm

Produktu kodi

EAN
4052351031963
Ražotāja kods
WLSIMI0UC033567

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.

Prece var tikt pasūtīta tikai mūsu interneta veikalā. Piegāde sākot no 7-10 darba dienām Igaunijas teritorijā.

Preču salīdzinājums

Aizvērt