Steffi doll on a longboard

13,99 €

Pamatinformācija

Steffi Love pikalauaga ühendab klassikalise ja sportliku elegantsi: Steffi stiil on hoolikalt valitud vastavalt praegustele moesuundadele ja annab talle unikaalse iseloomu. Rulatamine sobib talle: Steffi kannab sportlikku riietust pastelsetes värvide

Uzmanību: atlikušas tikai pāris preces!

Steffi Love pikalauaga ühendab klassikalise ja sportliku elegantsi: Steffi stiil on hoolikalt valitud vastavalt praegustele moesuundadele ja annab talle unikaalse iseloomu. Rulatamine sobib talle: Steffi kannab sportlikku riietust pastelsetes värvides, T-särki trendika trükiga, mugavat stiili, samal ajal sõites sobiva värvi pikalauaga.

Sportlikud lisatarvikud: kiiver ja põlve- ning küünarnukikaitsmed kaitsevad Steffi kukkumisel, lisaks on Steffil moekas neerukott kaunis lillakas toonis.

Väänduvad jäsemed paindlikuks asendamiseks: lõbusust pakuvad Steffi nukul väänduvad käed randmete ja küünarnukkide juures ning väänduvad jalad põlvede juures, mis võimaldavad nukku erinevatesse asenditesse paigutada rulatamise ajal.

Suurus ja otstarve: Steffi nukk on 29 cm pikk ja sobib 3-aastastele ja vanematele lastele.

Rulatav Steffi Love armastab sporti, moerõivaid ja tuult juustes ning tema türkiissinine pikalaud viib ta sinna, kuhu ta unistab minna. Steffi on mõistlik ja hindab oma turvalisust, seega sõidab ta alati kiivri ning küünar- ja põlvekaitsmetega. Steffi rulaga loodi selleks, et julgustada lapsi aktiivselt mängima ja nautima vabaõhusporti. Steffi Love nukud on võluvalt peaaegu kunstiliselt stiliseeritud ning komplektide teemad puudutavad alati lastele huvitavaid ja inspireerivaid teemasid, näiteks pere ja lapsehooldus, loomade eest hoolitsemine, reisimine, iseseisev ostlemine, sport ja arstikomplektid ning palju muud. Steffi Love on ikooniline Saksa bränd, millel on 30-aastane traditsioon, mida iseloomustab esteetiline stiil ja tähelepanu nauditavale mängukogemusele, mis eesmärgiks on rahuldada laste uudishimu ja rikastada nende emotsionaalset küpsust. Mitmekesine valik komplekte võimaldab lastel valida nuku vastavalt nende huvidele ja unistuste ametitele.


Brand Steffi Love
Series Others
Minimum age 3
Gender Girls
Batteries included No
Power Not applicable
Height 29
Part number 105733580              
Accessories included Steffi doll Londboard Protectors Bag
Other features Packaging dimensions: 5 x 14 x 33.5 cm
Battery-powered product no

Izmēri un svars

Bruto svars
0.22 kg
Iepakojuma platums
14.5 cm
Iepakojuma augstums
32.5 cm
Iepakojuma garums
5 cm

Produktu kodi

EAN
4006592078607
Ražotāja kods
WLSIMI0UC033580

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.

Prece var tikt pasūtīta tikai mūsu interneta veikalā. Piegāde sākot no 7-10 darba dienām Igaunijas teritorijā.

Preču salīdzinājums

Aizvērt