BARBIE Day at the Seaside set

77,99 €

Ikmēneša maksājums sākot no 2,33 €

Atvērt nomaksas kalkulatoru

Photopoint nomaksas kalkulators

Lūdzu, pievienojiet preces savam iepirkumu grozam un izvēlieties maksājuma veidu "nomaksa"

Pamatinformācija

Barbie rannapromenaad mängukomplektis leidub rohkem kui 30 osa, mis toidavad laste kujutlusvõimet järgmise loo jaoks. Komplektis on mõlemad Barbie nukud - Barbie 'Malibu' ja Barbie 'Brooklyn' - ning nende kutsikas. Inspiratsiooni on saadud YouTube'i

Uzmanību: atlikušas tikai pāris preces!

Barbie rannapromenaad mängukomplektis leidub rohkem kui 30 osa, mis toidavad laste kujutlusvõimet järgmise loo jaoks. Komplektis on mõlemad Barbie nukud - Barbie 'Malibu' ja Barbie 'Brooklyn' - ning nende kutsikas. Inspiratsiooni on saadud YouTube'i sarjast Barbie ja Barbie võtteplatsil ning mängukomplektis on suupistekiosk, millel on lahe surfilaud ja jäätisekiosk, millel on tõeliselt liikuvad rattad! Lapsed saavad tellida mänguasjatoitu nagu burgerid, friikartulid ja jäätisekoonused ning maksta kaardilugeja ja päriselt sisestatava krediitkaardiga! Komplektis on ka kaameraid, päikeseprille ja rätikuid, mis aitavad luua suviseid lugusid. Nukud ei seisa iseseisvalt. Värvid ja kujundused võivad erineda.

  • Barbie rannapromenaad mängukomplekt pakub rohkem kui 30 osaga mängurõõmu, sealhulgas 2 nukku - Barbie 'Brooklyn' ja Barbie 'Malibu' -, kutsika, suupistekioski, jäätisekioski, moeaksessuaaride ja toiduga!
  • Lapsed saavad suupistekioski grillil burgeripihve keerata ja serveerida lemmiksuupisteid nagu hamburgerid, hot dogid, krõpsud ja friikartulid - mmmmm!
  • Rulli jäätisekiosk kahe liikuvate ratastega välja ja avage kast, et võtta välja 2 jäätisekoonust külma maiuse jaoks kuumal päeval!
  • Noored ettevõtjad armastavad maksta kaardilugeja ja 2 päriselt sisestatava krediitkaardiga!
  • Seadke riiulitele ja väljapanekustendile aksessuaarid nagu sandaalid, vöökotid, päikesekreem ja muu, et mängida rohkem poerolli!
  • Barbie 'Brooklyn' ja 'Malibu' nukud on valmis päikese käes lõbutsemiseks, kandes ujumisriideid ja eemaldatavaid läbipaistvaid saronge lõbusates värvides!
  • Nii paljude loomisvõimalustega on see mängukomplekt suurepärane kingitus 3-aastastele ja vanematele lastele, eriti neile, kes armastavad toitu ja rannas lõbutsemist!

Brand Barbie
Series Barbie
Minimum age 3
Gender Girls
Batteries included No
Power Not applicable
Part number HNK99              
Battery-powered product no
Accessories included 2 dolls 1 puppy 1 food stand with counter and display 1 wheeled stroller with umbrella 1 card reader 2 credit cards 2 pairs of flip-flops 2 pairs of sunglasses 2 sachets 1 headband 1 hair clip 2 cameras 2 bottles of sunscreen 1 spatula 1 hamburger 1 hot d

Izmēri un svars

Bruto svars
1.06 kg
Iepakojuma platums
32.5 cm
Iepakojuma augstums
44.5 cm
Iepakojuma garums
8 cm

Produktu kodi

EAN
194735143443
Ražotāja kods
WLMAAI0DC032893

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.

Prece var tikt pasūtīta tikai mūsu interneta veikalā. Piegāde sākot no 7-10 darba dienām Igaunijas teritorijā.

Preču salīdzinājums

Aizvērt