Barbie Pop Reveal dolls, pink blonde

30,99 €

Pamatinformācija

Barbie Pop Reveal nukud pakuvad avamiskogemust, mis on täis kaheksat meeltega seotud üllatust! Millise nuku sa paljastad? Keera lahti joogitassi inspireeritud pakend, et leida üks neljast maitsest Puuviljade seeriast - maasika limonaad, puuviljamahl,
Barbie Pop Reveal nukud pakuvad avamiskogemust, mis on täis kaheksat meeltega seotud üllatust! Millise nuku sa paljastad? Keera lahti joogitassi inspireeritud pakend, et leida üks neljast maitsest Puuviljade seeriast - maasika limonaad, puuviljamahl, arbuusipurustus või viinamarjaprits. Ava kaas ja eemalda üllatuskotid, siis ava tipp ja vaata, kuidas värviline lima tilgub alla jääkuubikutele, mis hoiavad aksessuaare sees. Lapsed saavad pehme lima välja võtta ja sellega mängida. Seejärel ava jääkuubikud, et leida rulluisud ja pehme mini-joogitükk. Jääkuubikuid saab uuesti kasutada - korda avastamisrõõmu uuesti ja uuesti! Lapsed jätkavad avamist, et leida puuvilja-lõhnaline moenukk, pehme ja lõhnastatud lemmikloom, moeese ja aksessuaarid. Igal Pop Reveal Barbie nukul on painduvad värvi muutvad juuksed ja meik. Lapsed tahavad neid kõiki koguda! Iga nukk müüakse eraldi, saadavuse korral. Nukud ei seisa iseseisvalt. Värvid ja kaunistused võivad varieeruda. - 8 üllatust ühes pakendis, Barbie Pop Reveal Puuviljade seeria nukud pakuvad meeltega seotud avamiskogemust puuviljateemalise lõbuga! - Lapsed eemaldavad pakendi väliskihi, avavad tassi ja võtavad välja üllatuskotid, siis keeravad kaane tagasi ja avavad tippu nagu kõrrega, et vabastada pehme, roosa lima üle jääkuubikute! - Ava, et leida maasika limonaadi lõhnaga ja painduv Barbie nukk, pehme ja lõhnastatud lemmikloomakutsikas ning aksessuaarid, mis sobivad puuviljamaitse teemaga! - Avasta jääkuubikute seest täiendavaid tükke, mis tõesti "plahvatavad", nagu pehme mini-jook ja rulluisud Barbie nukule - kasuta hoiustamiseks või korduvateks avastusteks! - Barbie nukul on pikad roosad juuksed ja kaasas puuviljateemalised lühikesed püksid ning sobiv lõhnastatud, pehme lemmikloom mänguliseks jutustamiseks!
Brand Barbie Pop Reveal
Series Barbie
Minimum age 3
Gender Girls
Batteries included No
Power Not applicable
Part number HNW40/HNW41              
Battery-powered product no
Accessories included Doll A cup with a drinking straw A small cup with a straw Rolls Animal Pet seat

Izmēri un svars

Bruto svars
0.51 kg
Iepakojuma platums
11.5 cm
Iepakojuma augstums
32 cm
Iepakojuma garums
10 cm

Produktu kodi

EAN
194735151189
Ražotāja kods
WLMAAI0DC043845

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.

Prece var tikt pasūtīta tikai mūsu interneta veikalā. Piegāde sākot no 7-10 darba dienām Igaunijas teritorijā.

Preču salīdzinājums

Aizvērt